GeorgiStoikov
New Member
От: Webmoney в България без комисион
Днес минах през един такъв терминал и внесох пари. Найстина много бързо и лесно стана.
Днес минах през един такъв терминал и внесох пари. Найстина много бързо и лесно стана.
Ако искаш наистина "без комисионна" - виж тук.
Няма проблеми със зарежданията. Провери си лимитите на портмонетата и дали има ограничения. Верифицирай се, ако е нужно.
Може и терминалите да са били преизползвани и бъгнати, не изключвам. Имал съм такива отзиви.
Аз за „обслужващ персонал“ / „администрация“ на CT ли бях взет? Blinky, къде ме пъхна!
Ако не си от тях, за какви отзиви говориш и кой ти ги дава... ? Но както и да е...Имал съм такива отзиви.
ДА! Пратих на тях два мейла, един някъде преди 4 месеца, втори 5-6 месеца, не помня точно. Все още се надявам, че ще настъпи светъл ден, може би някакъв празник или великден, и ще ми отговорят ). Телефон може би... ще пробвам )CT си имат официална поддръжка, телефон, e-mails.
какво работи, какво не работи, и те да си ги оправят терминалите, щом искаш да ги ползваш.
те самият не знаят навярно от CT централата, че не работят, за да пратят техник.
15 човека, откъдето и да се погледне, е малко само за София, пък камоли за цялата страна пръснати терминалите. Ако всяка седмица трябва до всеки един град да се обхожда, да се оправят бъгнатите и преизползвани и т.н., бая хиляди километри ще се изминават, от там и бензин, от там и обезсмислят таксите, които евентуално взетат те от vendors (които ги има за плащане през тях).