jkaramiteff
New Member
Не мисля че двете неща имат някаква връзка. Запознати сме със страницата hype.bg , но тя е с тотално различен предмет на дейност.“https://hype.bg/“
Това не е добре.
Не мисля че двете неща имат някаква връзка. Запознати сме със страницата hype.bg , но тя е с тотално различен предмет на дейност.“https://hype.bg/“
Това не е добре.
Не знам коя е групата на Станимир, но не са го правили те.Няма да си крива душата - харесва ми. Пипнато стилизация на цветовете, сруктурата е идеална, и като визия и като клинтска навигация. Няма тия сантименталности (които почти всички пропускат) - кривини, неравнини, изкълчвания.. Браво, добър е. Ако групата на Станимир са го правили тоя сайт, дължа му извинение
Като пари (особено за фирма) е екстра
Желая Ви, успех. Но това е тотално грешна концепция за избор на домейн. Съвет: трябва да се разграничите от архитектурата и маркетинг идеята на eMag = eHypeНе мисля че двете неща имат някаква връзка. Запознати сме със страницата hype.bg , но тя е с тотално различен предмет на дейност.
Има си. Пазара. Не е истински като на олх или подобни. Какво точно имаш предвид? Ще се радвам да ми пишеш на лично, ако имаш идея. Скоро ще видим да го понапудрим още. Ще стане или поне така искаме, най големия за дигитални услуги.Кога
Кога PREDPRIEMACH.COM ще има MARKETPLACE?
Критичен съм изцяло към Вас защото нямате право на грешка. Домейнът е лицето на вашата идея, бъдеща търговска марка, реклама/билборд. Кой ще гарантира, че след година или две Hype.bg няма да се преориентира и да започне продажба на електроника? Тогава как ще излезе от такава ситуация?Благодаря. Времето ще покаже дали ни е била грешна концепцията за избор на домейн. Разграничени сме от архитектурата и маркетинга на emag.
Доста по-стар потребител е от него. Не са едно и също лице. И какво лошо има да помагаш?ако това е завършения сайт е пълен ташак, а тоя мадгугълбот да не би да е новия крос? Или направо си е сменил ника?
ако това е завършения сайт е пълен ташак, а тоя мадгугълбот да не би да е новия крос? Или направо си е сменил ника?
Те те знаем и преди и сега, а и наскоро видяхме че си ултра несериозен и посмъртно не препоръчвам на никой да се занимава с теб, дори и ПРИНЦИПНО да можеш да свършиш някаква работа. Има и други важни качества, които ти НЕ притежаваш и никога няма да притежаваш, защото си меко казано дебил!ако това е завършения сайт е пълен ташак, а тоя мадгугълбот да не би да е новия крос? Или направо си е сменил ника?
завърши го и тогава ще правим оценкиКакво можем да подобрим според вас? Не е завършен.
Ясно.завърши го и тогава ще правим оценки
Не е точно в реално време, ама си синхронизира XMLчата чат-пат.Docs: Dropshipping Import Products for WooCommerce
Docs: Dropshipping Import Products for WooCommerce - the plugin documentation shows the settings, features, and options of the plugin.bit.ly
Сложи Диви и пробвай да го пресъздадеш това.Уха, 4к за диви.. си е напрао оркестъра да свири.
Ми ок. Щи наложа -50% и за 2к щи го пресъздам.Сложи Диви и пробвай да го пресъздадеш това.
То и аз ще се израдвам на 2К, както и много други тук ама това все пак е фирма, фактури, срещи, разговори и тн, не е както сме свикнали "дай, па аз го почвам" хахаха
За мен е ОК цената.
Естествено скайката щеше да го направи в пъти, ама в пъти по-добре
Сметни още колко % ще ти отидат за + асети, после направи груба сметка колко седмици ще го наместваш, и накрая направи ретроспекция на живота си и реши за колко лв горе/долу би бачкал на месец...Ми ок. Щи наложа -50% и за 2к щи го пресъздам.