Blinky
Owner
Здравейте, на всички WP играчи. Имам позната с проблем в конверсиите и по-скоро отчитането им. Постоянно не и се получават и тестовете, всичко в сайта и е интегрирано с кодове и отделно с плъгини.
Според нея проблемът е в robot.txt. Но реално е както трябва да бъде по препоръка:
И следва тези инструкции, които технически не знам какво общо имат със сайта, реално са изцяло настройки в акаунта й.
Някой някакви идеи къде какво е нужно да бъде сетъпнато или вградено. Сайтът е мултиезчен, с различни валути и дори цени. Както писах на WooCommerce. Ще се радвам да отговоря и на въпроси, поне доколкото мога за техническата част, за макетинга, ще питам там какво е. Било работело с Shopify, но тук нещо не сработва.
Благодаря предварително приятели.
Според нея проблемът е в robot.txt. Но реално е както трябва да бъде по препоръка:
The robots.txt file in Yoast SEO
The robots.txt file tells a search engine where it is allowed to go on your site. This article explains how the robots.txt file works with Yoast SEO.
yoast.com
И следва тези инструкции, които технически не знам какво общо имат със сайта, реално са изцяло настройки в акаунта й.
Fix issues with your Dynamic Search Ads - Google Ads Help
Your Dynamic Ad Target status lets you know whether your targets are eligible to serve or not. If your Dynamic Ad Targets are not serving, you can use the status to figure out the nature of the proble
support.google.com
Някой някакви идеи къде какво е нужно да бъде сетъпнато или вградено. Сайтът е мултиезчен, с различни валути и дори цени. Както писах на WooCommerce. Ще се радвам да отговоря и на въпроси, поне доколкото мога за техническата част, за макетинга, ще питам там какво е. Било работело с Shopify, но тук нещо не сработва.
Благодаря предварително приятели.