Blinky
Owner
Здравейте, банда. Мои познат си търси подходящ плъгин за неговия WooCommerce магазин, за пращане на фактури по шаблона на нормалните EU/BG фактури, или казано накратко - къстимизиране на сегашния invoice template.
Видях, че има възможност да се случи с кукове, но става много драматично и не съм сигурен, че ще прехване всичко, дори и някои неща да станат старик, не с променливи.
Ето ресурса:
Той ме помоли да подпитам за това чудо, дали случайно ще свърши работа:
За него няма значение дали ще е html или ще идва и като PDF. Въпросът е да има нужните атрибути и подредба. Темата я стартирам и най-вече заради това да има нещо подобно - знам, че ще е полезна за всички, особено за тези с онлайн магазини.
Благодарско......
Видях, че има възможност да се случи с кукове, но става много драматично и не съм сигурен, че ще прехване всичко, дори и някои неща да станат старик, не с променливи.
Ето ресурса:
How to customize WooCommerce Order Emails
An in-depth look at 3 ways to customize WooCommerce order email templates: using WooCommerce settings, using action hooks & by overriding email templates.
www.tychesoftwares.com
Той ме помоли да подпитам за това чудо, дали случайно ще свърши работа:
PDF Builder for WooCommerce. Create invoices,packing slips and more
Create WooCommerce pdf invoices, packing slips, certificates and more, customized them as you want them with the best drag-drop builder.
wordpress.org
За него няма значение дали ще е html или ще идва и като PDF. Въпросът е да има нужните атрибути и подредба. Темата я стартирам и най-вече заради това да има нещо подобно - знам, че ще е полезна за всички, особено за тези с онлайн магазини.
Благодарско......