Миленски
Active Member
Обоснови се моляПоклон пред невежеството на бежев стайл
Обоснови се моляПоклон пред невежеството на бежев стайл
Дам... аз вчера си осрах сайта с мултиезичен плъгин Сега имам по две от всяка картинка(нещо което ми пречи), И някой картинки даже не се показват на фронта Ама ко да се прави, проба грешка и те такаМного се изложи тук братко....... това че хейтиш не значи, че ги разбираш нещата
Отделно тези плугини за превод така могат да осерат сайта ви , че няма да знаете от де ви е дошло. Мултисайт WP много по добре SEO издържан и може много по добре всеки сайт да се адаптира към езика.
мултисайт позлват само такива със слаб ампераж като тебе, еле пък за мултиалнг..Много се изложи тук братко....... това че хейтиш не значи, че ги разбираш нещата
Отделно тези плугини за превод така могат да осерат сайта ви , че няма да знаете от де ви е дошло. Мултисайт WP много по добре SEO издържан и може много по добре всеки сайт да се адаптира към езика.
Знаеш ли, от общи приказки едва ли има нужда тук.мултисайт позлват само такива със слаб ампераж като тебе, еле пък за мултиалнг..
бежев мен, кажи честно има ли сайт/форум/група където да не ти се подиграват?Знаеш ли, от общи приказки едва ли има нужда тук. Чак те съжалявам.....
Mазало е с него! Поне за менWPML
Как така мазало? Подреден е доста логично. Лошото е, че е малко по-сложен за използване и настройване на съдържанието с него, но пък всеки софт, апп, плъгин, система и каквото се сетите е така, ако има доволно и предоволно функционалности.Mазало е с него! Поне за мен
Как така мазало? Подреден е доста логично. Лошото е, че е малко по-сложен за използване и настройване на съдържанието с него, но пък всеки софт, апп, плъгин, система и каквото се сетите е така, ако има доволно и предоволно функционалности.
Абе има си работа, за това едно време, не много отдавна, един приятел като спомена, че ще направи превод на фирмен сайт от 30 страници и всичко по клиентската част за 50 лева, малко му се учудих. А той милия, решил да сложи лентата на Google преводача в хедъра, хахахах.
Абе аз викам и ги разметай после на отделни сървъри, да си вържеш гащите, както се викаВ момента си правя сайта на отделна инсталация за всеки език, и ми е по спокойно
Абе аз викам и ги разметай после на отделни сървъри, да си вържеш гащите, както се вика