VAsk0 Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 18 3 0 27 Ноември 2016 #1 Търся WordPress специалист за изработка на сайт. По-конкретна информация ще давам на всеки свързал се с мен. За контакти, на лично съобщение.
Търся WordPress специалист за изработка на сайт. По-конкретна информация ще давам на всеки свързал се с мен. За контакти, на лично съобщение.
Димитър Атанасов New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Декември 2016 #2 Здравейте, ако все още не сте намерили подходящ кандитат, бих могъл да Ви предложа изработка на сайт на WordPress.
Здравейте, ако все още не сте намерили подходящ кандитат, бих могъл да Ви предложа изработка на сайт на WordPress.
P PepitaDesign New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Януари 2017 #3 Здравейте и Честита Нова 2017 Година! Много бих искал да се свържа с вас директно на лично, но за съжаление няма как. За всички като мен, може ли да ни пишете други ваши контакти ?! Благодаря предварително С уважение, от екипа на Pepita Design Web
Здравейте и Честита Нова 2017 Година! Много бих искал да се свържа с вас директно на лично, но за съжаление няма как. За всички като мен, може ли да ни пишете други ваши контакти ?! Благодаря предварително С уважение, от екипа на Pepita Design Web
Димитър Атанасов New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Януари 2017 #4 Здравейте, Честита Нова Година и от мен! Можете да ми пишете на имейл [email protected] или директно да се свържете на телефон 0888508788. Поздрави, Димитър
Здравейте, Честита Нова Година и от мен! Можете да ми пишете на имейл [email protected] или директно да се свържете на телефон 0888508788. Поздрави, Димитър
P PepitaDesign New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Януари 2017 #5 Редно е ние на вас да пишем, но не можем да се свържем с вас
I ivo_ig Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Януари 2017 #6 Здравейте, ако все още не сте си намерили човек за изработка бих се включил. Пишете ми по-подробно на ЛС или на [email protected]. Лека...
Здравейте, ако все още не сте си намерили човек за изработка бих се включил. Пишете ми по-подробно на ЛС или на [email protected]. Лека...