От: Wordpress теми идеи
1) $50 са доста цифра за една тема признавам. Затова съм се абонирал за сайтове с теми (вижте по-нагоре) които публикуват нови теми, обновяват си темите и имат поддръжка. Така - когато ми трябва нещо - отивам в сайтовете, ровя се малко намирам 2-3 теми които "стават" за целта, смъквам ги и започвам да работя.
2) Преди 2 седмици местех сайтове към VPS и една от темите нещеше да показва картинките правилно. Почна едно лудо гонене на проблема. Влязох в официалната тема почетох - изясни се че ми липсва PHP GD на хостинга (от чеклиста с проблемите). Инсталирах го и се оправи. Преди да се обърна към поддръжката изгубих 3 часа. А щеше да се очертаят тежки дни.
3) Има едни руски сайтове (няма да ви ги споменавам) та там на Elegant имаше тема със всичко в един ZIP и гледам последно преди година плямпаха, че имала проблем. Излезе някакъв младеж и каза, че я е сложил и сайта му се заразил. Почистил и пак се заразил и т.н. После излезе някакъв и каза, че я е проверил със оригинална смъкната от сайта на Elegant и имала "доста" разлики най-вече в наличието на някакъв backdoor на PHP за WP. Онези откачиха!
PS: Ако на някой му трябва тема от сайтовете - да свирне. И без това на година ползвам 2-3 теми само...