WP плъгин за Фейсбук

wood

Well-Known Member
Колеги, има ли някой плъгин за WP който да публикува автоматично във Фейсбук стаия със снимка която се поства в сайта.
Имам един блог и искам когато някой публикува статия в блога тази статия да се публикува автоматично и във Фейсбук страницата към сайта.
 
И аз съм твърдо за ръчното. Така може да оформиш поста ти да бъде по-интересен, да може да сложиш тагове, да си добавиш още текст, и линкове, абе да го направиш четим и добре подреден, да си е от човек за човек. Дори не знам защо такива плъгини имат такова търсене. Нали за това се наричат социални мрежи, защото се социализира там, не да си говорят хора с машини или обратното. :)

Иначе, ако искаш, това е добър лист:


Аз лично бих се спрял на Blog2Social и WP2Social Auto Publish
 
Мързелът е характерен за ламерите.
То не е толкова мързел, колкото намирането на мекото на хляба, но не изглежда да си надвил системата, а просто правиш спам по страницата си. И едно време като работех им обяснявах как се правят хубави и кликаеми постове, плескане на линка и автоматиката не е кой знае какво решение. Най-малкото осакатява се CTR-а.
 
Типично по български ще ти отговоря: има,но не го намирам
Не колега, инсталирал съм WP to Buffer, но не ми допада с настройките за това търся друг.
 
Аз също бих го препоръчал

И аз съм използвал JetPack , но кофтито е ,че май до 2 страници можеш да публикуваш, а и наистина ти се ебава рийча с автосподелянето. Ако целта ти е споделяне само в една страница е безмислено щото няма да ти отнеме кой знае колко време и ще си ощетен от към рийчи. Такива схеми са по скоро, ако имаш 100 страници и физически не успяваш да спогваш
 
FS poster също върши работа, няма ограничения от към брой - групи/страници, но и той се заплаща еднократно.
Използвам го от няколко години вече.
 

Горе