Сайта е на 5 месеца някъде, сложих platinum-seo-pack дали ще е проблем да работят и двата или да остане само един и кои да е от двата,колега Дефолтните е ?
Мерси
Добре кои от тях е по функционален за да те намерят из нета
Ще те намерят с всеки един от тях, ако не си пипнал нещо по индекс настройките, но важното е кой е по-богат и използван. Виж им характеристиките и ги сравни. Скоро ще има една статия по темата как да се избират теми и плъгини. Но те водят няколко неща - колко е свалян, колко често се ъпдейтва, коментари към него и най-вече какви възможности има.
Добре благодаря много
Няма проблем. Само гледай да ти върши работа. А колкото до сложността, свиква се, не го взимай като критерии. Гледай да е подходящ.
А пък може и аз да греша някъде и да си мисля,че не работи даденият SEO
Препоръчвам Wordpress SEO by Yoast. Много съм доволен от този плъгин. Има всички важни настройки за перфектна OnPage оптимизация.
Аз също ползвам WordPress SEO by Yoas, но искам да попитам- наистина ли е проблем когато ключовата дума в заглавието е с главна буква, а навсякъде е с малка. Защо излиза, че ключовата дума не присъства в заглавието? Иначе нямам никакви забележки към него.
А колкото до изписването на ключовата дума - ти правилата за писане не знаеш ли? Винаги съм казвал, че seo-то не е за неграмотни хора!
Странник, не виждам причина да ме наричаш "неграмотен". Нито ме познаваш, нито знаеш с какво се занимавам. Ти като си супер грамотен, предполагам твоите сайтове са с PR 9 И какво предлагаш в крайна сметка- като си напиша публикацията да ти се обадя да ми светнеш зелената точка на плъгина и да ти дам за това 20 лв. Така ли да разбирам написаното?
Така, ще карам подред - никога никъде не съм те нарекъл неграмотен, но ти ако желаеш си свободен да се разпознаваш като такъв. Не те познавам, а и не искам да те познавам, просто питаш и ти помагам с моя коментар, това, че ти не можеш да видиш решението, което съм ти дал, си е твой проблем!
И не, моите сайтове не са с PR9, никога не са и били и никога не съм искал да бъдат, не това е важно за мен! Все пак друго си е PR10! :wink:
Относно парите - сега го правя безплатно, следващата услуга ще е по-скъпа от 20 лв.
Не е проблем , че ключовата дума в заглавието (и където и да било другаде) е с главна букваАз също ползвам WordPress SEO by Yoas, но искам да попитам- наистина ли е проблем когато ключовата дума в заглавието е с главна буква, а навсякъде е с малка. Защо излиза, че ключовата дума не присъства в заглавието? Иначе нямам никакви забележки към него.