Но защо, когато си избера опцията регистрирай нов домейн, ми праска много повече сума... предполагам защо де.6 лева за първите 6 месеца, може да цопнеш към 20 сайта с малък трафик, за проекти са идеални
Там работата, че не можеш да си регнеш хост без домейн а за трансфер или за пренасочване искат съвсем различни суми.може да си регистрираш хост без домейн, избираш опцията че имаш домейн, след като се отиде вече на плащане ти приспадат сумата и остава да се платят 6 лева, ползвам вече 5-6 хоста при тях и проблеми за малки проекти няма
Ето виж...може да си регистрираш хост без домейн, избираш опцията че имаш домейн, след като се отиде вече на плащане ти приспадат сумата и остава да се платят 6 лева, ползвам вече 5-6 хоста при тях и проблеми за малки проекти няма
Може и да се излагам, а може и ти да се излагаш, третата отметка също иска пари.Човек с всяка тема яко се излагаш, преди да пуснеш следващата постой поне един час на сянка.
Слънцето не ти влияе добре.
Може и да се излагам, а може и ти да се излагаш, третата отметка също иска пари.
Ясно. ами не са го направил практично, ето на мен не ми се попълваха всички полета с данни, и спрях след като видях, че искат допълнително бонуси. Можело е малко по ясно да обяснят.Работи си перфектно даже.
На третата отметка наистина ти изписва че цената е 39.90 за 6 месеца, но са ти написали че отстъпката ще бъде приложена на следващата стъпка от поръчката. Даваш напред и на следващия екран виждаш че дължиш 6 лв, само.
И тази отстъпка важи само при поръчка за 6 месеца. Ако опиташ да регистрираш за 1 година, не ти прилага отстъпката за първите 6 месеца. Така че регваш за 6 месеца с отстъпка, и после доплащаш за още 6 месеца.
Еми и ти не ме разбра, както аз не разбрах тях... помислих, че ще ми таксуват други пари за допълнителни услуги и спрях дотам.А ти без пари ли искаш да регнеш хоста, 6 лева много ли са или и за тях търсиш съдружие, четеш през редовете ....
Има сума и услуги за мониторинг...Повече от отвратителен хост. Не го препоръчвам даже и на конкуренцията.
Съсипаха ми 2 уебсайта. Сайтовете правеха повечко трафик и вместо да ми предложет да мина на горен план... хубавците проявиха самоиниацитива и ми спирали сайтовете на всеки 1-2 дни през ноща или когато трафика е голям. Следователно гугъл взели мерки понеже в повечето случай сайтовете не били достъпни и ги премахнаха от резултатите си.
Говоря за сайтове с над 1000 органични посещения дневно и правещи по повече от 100евро на месец.
Сещате се, че в момента сайтовете правят по не повече от 10евро на месец нали?
На всичкото отгоре и наглеят!
Имах предлатени около 70лв и поисках да ми ги върнат, защото са некоректни и са ми нанесли огромни щети върху сайтове, а те ми сочат правилата си, където пише, че кръв повръщат пари не връщат...
Мисли добре преди да купиш нещо от тях.
Повече от отвратителен хост. Не го препоръчвам даже и на конкуренцията.
Съсипаха ми 2 уебсайта. Сайтовете правеха повечко трафик и вместо да ми предложет да мина на горен план... хубавците проявиха самоиниацитива и ми спирали сайтовете на всеки 1-2 дни през ноща или когато трафика е голям. Следователно гугъл взели мерки понеже в повечето случай сайтовете не били достъпни и ги премахнаха от резултатите си.
Говоря за сайтове с над 1000 органични посещения дневно и правещи по повече от 100евро на месец.
Сещате се, че в момента сайтовете правят по не повече от 10евро на месец нали?
На всичкото отгоре и наглеят!
Имах предлатени около 70лв и поисках да ми ги върнат, защото са некоректни и са ми нанесли огромни щети върху сайтове, а те ми сочат правилата си, където пише, че кръв повръщат пари не връщат...
Мисли добре преди да купиш нещо от тях.
Той @Sky заради мен ги защитава а може и по друга причина.@Sky
Не става въпрос за това, а за коректност в партньорски отношения.
Аз като техен клиент разчитам на тях да предоставят услугите, за които съм платил и ако има проблем, могат да ми пишат по всяко време един имейл и да уведомят, че примерно сайтовете ми израсховдват повече ресурси. Това е някакъв идиотизъм.
Ако ми кажат, че сайтовете ползват повече ресурси и се налага да мина по-горен план, това значи, че те ще правят повече пари от мен след като го направя, но те явно предпочитат да ми ръчкат из сайтовете и да спират достъпа до тях.
То и за мен важи и не искам да се заяждам, но ти ми се ядоса или нещо такова заради други мои коментари и много бързо прецени, че се излагам, обаче май в процеса на развитие се оказа, че не съм се излъгал съвсем и съм усетил нещо гнило.Има сума и услуги за мониторинг...