D3VSOFT
Active Member
оо аз от Paysera и MyPOS бях баннат още на 18, не ми одобриха акаунта...Само като видиш колко ресурс е вложен в брандинга и разбираш че става дума за нещо голямо, малко над Револют и Пейсера!
оо аз от Paysera и MyPOS бях баннат още на 18, не ми одобриха акаунта...Само като видиш колко ресурс е вложен в брандинга и разбираш че става дума за нещо голямо, малко над Револют и Пейсера!
Не им се плаща на тях.. няма смисъл.Директно офертирай некои големи мафеоте да им препираш кинтите.
Обаче ше тре да дигнеш лимитите - тва 1 мил. на месец е несериозно.
ти от коя дупка се пръкна бе пумио блатска?Абе Смешко.. От две години не можеш да ми свалиш ни един сайт, ПАЛЯЧООО На какъв се правиш бе циганин!!! недоклатен!!!!!
Какви банки, какви хостове те гонят БЕ жалко задмониторно създание..
Ела ми на среща, да те видя колко си смел, колко си страшен! То ако секи циганин ставаше за страшилище, ние бг О богу отдавна да сме в хуйливуд хорор сценариите ахахаха
Мамка ти педалска! Писна ми да те чета. Писна ми да ти гледам жалките опити да плашиш хорицата.. един изгони... двама изгони... ТРЕТИАТ съм АЗ!! ЕЙ ебан изклатен - първо ще минеш през мен, чак след това си вей скъсаните гащи??? ЯСНО ЛИ Е СЕГА??!
Тези са толкова страхливи че винаги слагат някакво потребителско име :Д и никакви даннити от коя дупка се пръкна бе пумио блатска?
А това беше преди месец-два нали?оо аз от Paysera и MyPOS бях баннат още на 18
ми всъщност от тогава са минали 5 години понеже знам кой набор е , а с него се познаваме от 10 годиниА това беше преди месец-два нали?![]()