SoloContraTutti
Well-Known Member
Ако успее да го качи и няма късмета някой да му избие зъбките.
Съществуват известни рискове от физическа саморазправа, но пък това е пак част от шоуто. Колкото повече драма има, толкова повече шера и вюта ще генерира. Другата опция е да се прави на палячо като оня Емил....дето аудиторията му са някакви недоразвито полово и умствено индивиди.Ако успее да го качи и няма късмета някой да му избие зъбките.
Да. Така се казваше. С очилата. Не, че и другия е без. Какво е лошото, защото наистина скоро не е пускал нещо ново. Последно беше се заял с нещо голямо.Ако се кефиш на Славито... имам лоши новини за теб.
Хахахахахахах добра идея, преди него може и аз да го направя за ташай и юе махна маската за по-сигурно. :d :d :d :d :dИскаш ли сега да станеш мега вайръл? Направи един як пранк клип в супермаркета кихащ и кашлящ около тия с тоалетната хартия. Гаранция ставаш звезда.
Последно за 5G мрежите беше пусналДа. Така се казваше. С очилата. Не, че и другия е без. Какво е лошото, защото наистина скоро не е пускал нещо ново. Последно беше се заял с нещо голямо.
Че те толкова ли са тъпи да не разберат, че е. Или викаш това са полицай.То така преди време на онзи 'пранкаджия', който се беше дигизирал като терорист и мяташе наляво-надясно раници (уж с бомби вътре), го бяха навестили ченгетата и му се налагаше да се обяснява как всичко е нагласено...
Аха. Ясно. Явно нещо там нещо се е издънил. Някаква конспирация е пуснал сигурно. За което леко е поспрял изявите.Последно за 5G мрежите беше пуснал
Ми не знам кой колко е тъп, ма се съмнявам, че и ти няма да пуснеш в гащите, ако някой ти метне раница с незнайно какво вътре, когато ти се отвори вратата на асансьора примерно. Или когато някой ти тикне една раница в ръцете и почне да бяга от теб. Инстинкти, кво да ги правиш.Че те толкова ли са тъпи да не разберат, че е. Или викаш това са полицай.
То така преди време на онзи 'пранкаджия', който се беше дигизирал като терорист и мяташе наляво-надясно раници (уж с бомби вътре), го бяха навестили ченгетата и му се налагаше да се обяснява как всичко е нагласено...
То така преди време на онзи 'пранкаджия', който се беше дигизирал като терорист и мяташе наляво-надясно раници (уж с бомби вътре), го бяха навестили ченгетата и му се налагаше да се обяснява как всичко е нагласено...