Мда, определено е в блог стил. Ще свикнат всички, който са редовни посетител, а тези, които го посещават от време на време само ще ахнат в началото, но опрделено и те нямат голям избор, освен да се адаптират към него.Сега прилича повече на блог. Не знам дали ги е имало преди, но ми харесват категориите. Като отида на Music и пусна първата песен, след като свърши почва втората, след това третата и т.н. Доста е удобно за мързеливите
Май масата потребители са на друго мнение: Потребители негодуват срещу новия дизайн на YouTubeСтрахотен е новия дизайн много ме кефи
Новият дизайн на сайтът за споделяне на видео You Tube има за цел да насочи вниманието на потребителите към отделните канали в страницата, но по-голямата част от тях започнаха да негодуват срещу новата подредба.
Не мисля и аз, че е голям ресурс, ако оставят дефолтното. Защото все пак избора на потребителите е важен, те са двигателя на този бизнес. Но всеки си прави каквото иска. Някой са на принципа - това е по-добро, така че друго мнение по въпроса не се взима под внимание. Както примерно е с FB. Всеки си знае кое уж е най-добре за потребителите и рядко се съобразява с тях. Но мисля, че соц. сайтовете трябва да имат тяхното мнение под внимание. Все пак от къде идва определението им "social sites". Но този момент на много места се изпуска. Както се вика и анкети има, и съджешчъни. Ама карай.Нов и различен. Ще трябва време да се свикне но ще се свикне няма къде да се ходи. Съгласен съм с мнението че редизайн беше наложителен и небходим. Може би трябваше да го направят като Аналитикс и Гмайл където има опция и за запазване на стария дизайн.