YouTube Views - Специална оферта!

KALOS

Premium
Рейтинг - 100%
125   0   0
Готови ли сте да се превърнете в
super.png

Предлагам ви най- евтините цени за YouTube прегледи:
До 2500+ прегледа за $1

Повече прегледи = извеждане напред в предложенията!​

Повече прегледи = извеждане напред в резултатите от търсенията!

important.jpg

Повече прегледи = плацебо ефект за настоящите ви абонати. Ако имате много прегледи, те ще харесват видеото с 23,56% повече: доказано от множество тестове.

►което от своя страна ще спомогне още веднъж за първите две цели!

Не след дълго YouTube Partners Program ще бъде отворена и за България. Не пропускайте шанса си да бъдете включен! Това ще се случи, ако Вашите клипове станат популярни и гледани!

[video=youtube;paZxEixoFa4]http://www.youtube.com/watch?v=paZxEixoFa4[/video]

Именно на това е посветена тази услуга.

Освен това:

icon.png
Не забраняйте, че YouTube е сред основните ресурси за популяризиране на всеки бранд, идея, бизнес.

icon.png
YouTube e ценен източник на трафик към Вашият сайт.

icon.png
YouTube линковете към Вашият сайт могат да окажат решително въздействие за популязицацията на последният в резултатите от търсенията! И това е в толкова по- голяма сила, колкото по- популярно е видеото, или канала, от който идва съответният линк!

По тази причина предлаганата услуга комбинира прегледите на таргетираното от Вас видео с Прегледи на Канала.

ready.jpg

Цените?

Само посочете URL-a на вашето Видео и направете плащане.

Може да бъдат договорени и други количества!

Вашите пари ще бъдат върнати незабавно в случай, че не сте доволни!

http://www.predpriemach.com/private.php?do=newpm&u=4725

Начин на плащане:
payp.jpg

Предлагам 2 специални копия - 20 000 прегледа/4дни за $5 и две копия 35 000/7 дни - $8
за членове на Форума, които са склонни да оставят ревю на услугата и са с реп > 5

От: YouTube Views - Специална оферта!

Поздравления за чудесно поднесената оферта!

Успех! :wink:

Офертата е страхотна, поднесете я по същия прекрасен начин и във web вариант като страничка някъде. Най-малкото аз бих се възползвал от офертата близките месец-два ако цената не е скочила двойно дотогава, но надали ще се ровя във форума, за да я намеря.

Ехаа.. от бая време не бях, поглеждал така добре формирана тема.. Евала! Супер представяне на услугата!
Репутация от мен! ;)

Супер оферта. Само искам да знам, реални хора ли го гледат това клипче. Смисъл дали ще разцъкат и другите клипове от канала, ще се запишат ли и прочее. Можеш ли да направиш демонстрация?

Я кажета къв е подхода(със софтове или с някв изграден канал) и къв процент от вижданията са от реални хора.

А червеното спамерче дето има 5 поста на кърст директно бан заслужава

Така, така, радвайте се!
Поне цирк за без пари да ви направим :D

Хаха ебаси нежния сладур си изтри всичко добре че, сега къде ще плакнат очи заблудените девойки :D

E най накрая таман си викъм де са отишли да пукат Куул и Блинки

Отдавна не бях давал червено. Ама трябва да има и възможност за градация до ултравиолетово, та да изчезне, и се не види повече.
Такава простотия не съм виждал и на Женски пазар!

Бре, май съм пропуснал купона..
Благодаря за чудесните отзиви на всички.

Супер оферта. Само искам да знам, реални хора ли го гледат това клипче. Смисъл дали ще разцъкат и другите клипове от канала, ще се запишат ли и прочее. Можеш ли да направиш демонстрация?

Не. Прегледите не са от реални хора. Съществуват начини за обмен на прегледи, но практически е невъзможно по този начин да се набавят достатъчно прегледи за достатъчно кратък период от време, за да стане видеото вирал. Технологията предпочитам да не споделям, НЕ Е просто софт.
Прегледи се добавят и към канала, за да бъде максимално натурално.

Мога да дам няколко основни съвета:
  • Най- добър резултат може да се очаква за нови Видеа. Най- добре не ползвайте подобна услуга за качено отдавна Видео /преди година- две/ с малко прегледи /1000-5000/.
  • Стъпка по стъпка: Качете Ново Видео.
  • На вторият ден след качването направете събмит по социалките.
  • На третият вложете Видеото в уеб2-ки и социалки с видео ембед като таггед, MySpace, локърс и т.н.
  • На четвъртият ден вземете малък пакет + купете и малко абонати
  • След края на добавянето на малкия пакет, вземете голям + купете още абонати + малко по- масивен социален събмит.

По принцип мога да предложа и купуване на абонати /но не БГ/ и събмит по социалки /до 5000 събмита за $20-тина/, но предпочитам да не се ангажирам..​

Естествено да се спазват познатите правила за оптимизация - кл.дума в името на Канала, в Заглавието и описанието на Видеото, Видео 3-5 мин. дължина и т.н.

Добавям и едно Екстрийм ревю копи:
150000 прегледа за $20 *

Прегледите от всички пакети могат свободно да се разпределят и между повече от едно Видео.

Можеш ли да направиш демонстрация?

[video=youtube;g0aQmtaJgKE]http://www.youtube.com/watch?v=g0aQmtaJgKE[/video]

-статистиките са отворени: добавени 51000 прегледа преди няколко часа. /оригинални прегледи ...11/

Демо 2:
В две стъпки - 20 000 за два дни 9-10.03 47 000 на 11.03

[video=youtube;XiopBZksg1I]http://www.youtube.com/watch?v=XiopBZksg1I[/video]

Горе