hrisian.petkov
New Member
От: YoxiHost.Вiz - Вашия хостинг провайдър
Трием, нали трябва да сложим нова билинг система?
Трием, нали трябва да сложим нова билинг система?
Мене ако ме питате, помолете админите да делнат темата, или да я преместят да не се индексира.
Ние сме силно мотивиран екип, който има за цел да предложи качествен хостинг на Българския пазар. Именно тук можете да заплатите по всякакъв начин - чрез SMS, системата на Epay.bg, PayPal и по банков път.
Да бе! Аз за какво съм се хабил да пиша и търся информация?Темата да се изтрива. Ще има една пауза(голяма) в цялата работа...
Темата да се изтрива. Ще има една пауза(голяма) в цялата работа...
Услугите са преустановени!
Извинете ни за причиненото неудобство!
Дали ще си купиш нещо от мен си зависи изцяло от теб. Никой не съм накарал да си купи насила.
Човек да не легне да спи, каква хубава тема сте спретнали
До автора: послушай съветите, които ти дадоха колегите тук, оправи си брандинга и текстовете по сайта. Относно билинг системата, не виждам какво толкова не и харесваш на WHMCS-a, има толкова функции, за които дори не си и сънувал, повярвай ми Единственото, което трябва да направиш е да си я купиш, за да ти е мирна главата. Месечен абонамент от 15.95$ едва ли ще те бутне ако си решил да се занимаваш наистина с това нещо. Друг съвет, след като я купиш: намери си качествен програмист, който да ти направи bridge-a между WordPress и да ти спретне една хубава клиентска част, че хората като се регнат да могат да се ориентират за какво иде реч по сайта.
Успех
Само, че пича не ползваше WP а HTML код свален кой знае откъде
Добре е, дайте ревю на някой колега да качи сайт при вас. Сега е момента да се включите с мотива Успей с нас. Предполагам, че няма да ви сбъркат нещата няколко акаунта.