lastsentinel
Active Member
Отваря ми цялата замунда, освен Торентите, където ми дава грешка от вчера... Само при мен ли е проблема или ?
arenabg.com каза:Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временно и краткотрайно ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Благодарим Ви за разбирането и търпението.
И аз мисля, че не са нашите "професионалисти". То аз не знам сайт, който да е на един сървър и да е 100% онлайн. Ако са няколко мирора, може и да се получи номера да са на линия нон стоп. НО щом са имали технитечки.Бачка си бе, тоя път не са ГДБОП. Просто им се е претоварил сървъра нещо.
малко шум, ще ги поспрат за седмица, две и после пак с пълна сила, газ до дупка, а колко още тракери има? В бг има сигурно 200-300 тракера!
ще караш само на порн...Да, ама кеча само в Замундата го качват!
Да, ама кеча само в Замундата го качват!
ще караш само на порн...