От: ZEALOT DESIGNS | Вашите дизайн решения!
Значи, искам да направя едно кратко, ясно и точно изказване.
Първо -
Аз съм дизайнерът!
Аз се занимавам всеки ден с лога, банери и всякакви други щуротии. Редно е щом сте решили да работите с мен да ми се доверите!
Вземам под внимание всяко едно ваше желание, но в доста от случаите това, което искате не е това, което е хубаво и правилно! Това, че ме притискате да направя нещо само, защото на вас така ви харесва и защото вие сте този, който дава парите не значи, че е окей!
Приказката "Клиентът винаги има право!" важи само за кварталната бакалия!
Аз съм дизайнер, а не робот, който изпълнява всяка една ваша команда колкото и да е глупава тя понякога. Когато завърша даден проект искам да съм горд, че съм го направил, а не просто да взема парите и да набутам направеното в дъното на компютъра, за да не може никой да го види!
Когато ви се развали колата и отидете на автомонтьор предполагам не му давате акъл как да си върши работата или като се разболеете и отидете на лекар не му казвате какви лекарства да ви изпише, а му се доверявате, защото това му е работата!
Запомнете - парите не са ми най-важното! Занимавам се с това, защото ми доставя удоволствие!
- - - - - - - - - -
Който не е съгласен с това, което съм написал по-горе и не е готов да ми се довери напълно, когато работи с мен, по-добре да не ме търси и да не си хабим излишно нервите.
И ако може да избегнем излишните коментари, колко съм злобен може би и какво ли още не. Благодаря.
ПС - Дано не сте останали с погрешни впечатления, но целите ми
не опират единствено до това само да ви взема парите..