От: ZEALOT DESIGNS | Вашите дизайн решения!
значи пълен офтопик е това, което ще напиша, но е представителна извадка за нашата шибана държава, a.k.a. България, a.k.a. ЛАЙНЯНДИЯ
В момента пиша от Слънчев Бряг, снощи мен и още две приятелчета от нашата група ни обраха. Аз изгърмях с около 200 лева и едно HTC, а приятелите ми с други телефони и приблизителни суми.
Чакахме 10 минути на 112 да се свържат с нас и да дойде полиция пред една от най-популярните дискотеки - ЛАЗУР. ПОЛИЦИЯ НЕ ДОЙДЕ, отидохме до полицията пеша. Чакахме 3 часа отпред, полицайте не ни приемаха под предтекст, че имали друга работа с по-сериозен случай. През това време техни колеги се заяждаха с нас. В крайна сметка едно на ръка, че не ни помогнаха, а и ме арестуваха. Писаха ми акт, който НЕ МИ РАЗРЕШИХА ДА ПРОЧЕТА и се подписаха от МОЕ ИМЕ! Копие от акта НЕ ПОЛУЧИХ и ме изгониха след това от полицията. НЕ МИ ПОЗВОЛЯВАХА ДА ПОЛЗВАМ ТОАЛЕТНА, докато ми писаха акта. Исках да пиша оплакване/молба срещу един от полицаите - в последствие ми разрешиха и дойде шефът или какъв е там висшестоящ на РПУ-то и ми скъса бланката през минимум 7 свидетели. За акта извикаха двама полицай като свидетели да се подпишат, които не са присъствали на нищо от случилото се, и те се подписаха на неща, които аз дори не знам какви са............... : ) Накрая шефът на полицията в Несебър ме изпрати с думите "на майка ти пу***та.
+ още нещо - един от полицайте, жандармерист отказа да ми се легитимира и ми грабна личната карта от ръцете... При което ме вкараха в РПУ-то.
Същевременно, заедно с мен и моите приятели, от 4 до 8 сутринта, пред рпу-то стоеше един пребит англичанин. Пребит в хотел, от рецепцията се обадили на полицията, но те отказали да отидат и му казали той да иде до полицията. В последствие момчето стоеше в кръв пред полицията и отказаха да го приемат, защото НИКОЙ НЕ ЗНАЕЛ АНГЛИЙСКИ, НЯМАЛО ПРЕВОДАЧ И ЧАКАЛИ ТАКЪВ. Накрая казаха на момчето да си тръгне, малко след като изгнониха и мен с горепосочените думи.
Момчето беше от Манчестър, говорихме си доста с него и го посъветвах повече да не стъпва в България.
........ Това е България : ) Който има малко акъл ще открие и логиката между желанието за ниски цени от моя страна и мизерията в която живеем...
Страхотна еднодневна ваканция. Цените НЯМА ДА ГИ НАМАЛЯ, който иска качество - да поръчва. Дали с един повече, дали с един по-малко клиенти - работа имам предостатъчно.
ПС - Съжалявам, че се върнах да живея в България. Това място заслужава да бъде изравнено със земята и всичко с IQ под 120 да бъде убито. Да се започне на чисто ако ще с 1000 човека народ. Файда от 6 милиона циганин и глупаци - няма.
: ) Благодаря за вниманието.
ПС - Пълен офтопик е това, което написах, но в момента просто се чудя как е редно да постъпя оттук нататък?