АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Откакто Орешарски е на власт , никой не изпитва страх , всички им се вдигнаха приходите и са щастливи. Дано управлява все така 100 години. България за кратко време ще стане от най-бедната в Европа , в една от най-развитите ! Евала на Турският Фикус , Агент Павел и Съсела :)

Костовисти и бойковисти като тебе най-много ги обичам. Списъка дори не ме интересува кой е вътре, важното е, че действате с милиционерски подход и то доста некадърно, пък били анти-комунисти и анти-социалисти. Нищо не става от тебе.

Важното е, че от тебе става, другото го заеби!

Напред!
Утре е 10ти ноември, тази толкова символична дата за България. Утре всички ние Ранобудни Студенти смятаме да излезем едновременно в активните градове и да покажем колко многобройни сме! Утре ние ще бъдем в Амстердам, Хага, Виена, Мадрид, Мюнхен, Милано и ще покажем, че ни пука. Ще протестираме рамо до рамо с колегите си от България, които излизат в същия ден и час да изкажат мнението си! Утре всички ще бъдем едно! Утре за по-светло начало!

:twisted:

Напред!
Утре е 10ти ноември, тази толкова символична дата за България. Утре всички ние Ранобудни Студенти смятаме да излезем едновременно в активните градове и да покажем колко многобройни сме! Утре ние ще бъдем в Амстердам, Хага, Виена, Мадрид, Мюнхен, Милано и ще покажем, че ни пука. Ще протестираме рамо до рамо с колегите си от България, които излизат в същия ден и час да изкажат мнението си! Утре всички ще бъдем едно! Утре за по-светло начало!

:twisted:
И кое и е символичното, че бяхме излъгани и ограбени. Смешен псевдо-антикомОнизъм.

Шамар , моля ти се ... времето изтича , утре всички по улиците ! Нека върнем морала в правителството !

Шамар , моля ти се ... времето изтича , утре всички по улиците ! Нека върнем морала в правителството !

KAK ЩЕ ГО ВЪРНЕШ БЕ ПРОСТАК?

С кой!???!/ КОЙ КОЙ КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ МОРАЛА? НАЛИ ГО ОБИЧАТЕ ТОЗИ ВЪПРОС.

KAK ЩЕ ГО ВЪРНЕШ БЕ ПРОСТАК?

С кой!???!/ КОЙ КОЙ КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ МОРАЛА? НАЛИ ГО ОБИЧАТЕ ТОЗИ ВЪПРОС.
Със следващите (които и да са те) , но не и със сегашните !
Въпроса Кой вече не е толкова актуален , както въпроса Кога ще подавате оставка...
Между другото - честити 30 стотинки , радвам се ако с дискусията помагам на хората да си изкарват някакви пари. Успех , пиши докато още дават.

Какви 30 стотинки бе кретен?
Успокой се младеж , намираш се в форум не на село при козите.
Някой писа че плащат по 30 стотинки за пост в тоя форум , в другата тема за политика. Така че се надявам да зарабоваш :)

Успокой се младеж , намираш се в форум не на село при козите.
Някой писа че плащат по 30 стотинки за пост в тоя форум , в другата тема за политика. Така че се надявам да зарабоваш :)

Ами като си чел какво е писал, сигурно си прочел и аз какво съм му отговорил, не се излагай.

Със следващите (които и да са те) , но не и със сегашните !

ясно

тази енергия да бълвате политически помии. ако я бяхте насочили към бизнес или поне към някой сайт да развиете, сега щяхте да сте с ей-толкова по-щастливи...
Ебаси хобито имате, да се чекнете за политика, преди два дни едни в залата се караха заради политика, бе да тренирате ли сте там или да се чекнете кой от кои е?
как може да сте толкова малоумни ?
Какво си мислите? че следващите ще ви забележат и ще ви обърнат на вашите проблеми внимание ли?
Сигурно и великденския заек чакате, да ви бара по топките?

Ами като си чел какво е писал, сигурно си прочел и аз какво съм му отговорил, не се излагай.

ясно

каквато и да е позицията ми не виждам за нужно да ме обиждаш! Ще заведа дело за клевета за 50 000 и като спечеля ще раздам на бедните хора от форума :)

AMOUN естествено че основната функция на правителството - или поне в нормалните страни- е да реши проблемите на обществото.

каквато и да е позицията ми не виждам за нужно да ме обиждаш! Ще заведа дело за клевета за 50 000 и като спечеля ще раздам на бедните хора от форума :)

AMOUN естествено че основната функция на правителството - или поне в нормалните страни- е да реши проблемите на обществото.

Заведи дело за трепанация да ти направят, света би станал по-добър. 50 000 лева може да си виждал само на снимка, и цял живот пак няма да видиш такива пари, камо ли съд да ти уважи дело за КЛЕВЕТА, на такъв небезисвестен капут бойковист като тебе.

Ти нали пък си най-известния на света :) И пак ти казвам - стига с обидите. Не си в обор , а в форум. Дори срещу тези които спориш , е важно да имаш уважение. Родителите ти не са ли те научили на това ?

ReminD си е пльокал, който освен да обижда и да защитава Сергейшио друго не знае... BurnX, пише се "във форум" , а не "в форум" , научете се да пишете грамотно, защото така си гоните клиентите!
Стига се карахте за глупости, забравете я тая тема вече! Не само репутация, ами и постове не трябва да се дават в тая секция...
Аман вече от разпри - знае се кой управлява, знае се и че няма да сдаде властта. Точка. Бъдете умни предприемачи и гледайте вие да сте добре. За съжаление в България важи само тоя закон - за единицата.
Айде, приятна ви неделя!

ReminD си е пльокал, който освен да обижда и да защитава Сергейшио друго не знае... BurnX, пише се "във форум" , а не "в форум" , научете се да пишете грамотно, защото така си гоните клиентите!
Стига се карахте за глупости, забравете я тая тема вече! Не само репутация, ами и постове не трябва да се дават в тая секция...
Аман вече от разпри - знае се кой управлява, знае се и че няма да сдаде властта. Точка. Бъдете умни предприемачи и гледайте вие да сте добре. За съжаление в България важи само тоя закон - за единицата.
Айде, приятна ви неделя!
Е точно такива са и тези в парламента - умни предприемачи, те са си добре ама множеството в държавата на прага на бедността. Колко млади емигрират , докога? ДОкато изчезнем ? Аз също работя в чужбина. ДОбре ли ми е ? Ако можех да взимам същите пари както в България не бих избрал да съм далеч от близките ми.
А за правописните грешки - стига. Не сме на диктовка по български все пак.Вярвам че пиша достатъчно разбираемо.

Стига, стига, ама ако пишеш така и в сайта си, никога няма да си купя каквото и да било от теб... Относно тия в парламента, бъркаш и то генерално. Те не са преприемачи и никога няма да бъдат. Те са пионки, поставени от някой. Какво им е предприемаческото на тях? Че купуват цигански гласове и после броят ROI?
Ако искаш да оправяш държавата, трябва да започнеш с всеки един идиот поотделно. Айде оправи ReminD-а , с който се джавкате 15 страници и тогава пак ми говори :)
Мисленето на хората е проблемът, а не в тоя и оня, дето се обиждат от скамейката в НС. За никой България не е майка, а мащеха. За никой тая държава не е достатъчно добра, а е прекалено лоша. Никой не ще да даде нищо за тая държава, но с удоволствие би цоцкал колкото се може повече. И това не е мнението на един или двама. Това е мнението на същото множество, за което ти ми говориш. И докато това множество е достатъчно тъпо и овчедушно, ей, Богу - заслужава си всяка една обувка, която го тъпче!!!

1425779_10201833160166677_78333317_n.jpg

Капута:

Преди това лидерът на "България без цензура" показа снимка на Борисов заедно с Иво Карамански, Киро Японеца и Стоил Славов от 90-те години.

"Ето това е миналото на Борисов. Снимката не е монтаж", обясни Бареков.
http://www.blitz.bg/news/article/232736

"Действително съм аз на снимката, а не Бойко Борисов. Снимката е правена през 90-те години, но не си спомням кога точно", обясни Кочев пред ПИК.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2431767

както повечето му сензации - лъжи

Капута:

както повечето му сензации - лъжи

Хахахах - поредната издънка на бюрека, прочети обаче коментарите във първия сайт, може да е лъжа, но хиляди шарани се хванаха. Те така се правят избори с шарани !!!

Горе