АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

260514_341351772619713_677950522_n5.jpg

Да, а този до Пашата също не е Бойко Борисов.

sbojko.jpg

Онзи зад Тодор Живков пак не е Бойко Борисов.

Клонираните атакуват.

Браве бе тест, добър подход е да оневиняваш гафа на капута с тези снимки и с номера "това не е" като осмиваш. Нали уж бяхте обективни, пък то какво.

Говориме за тая снимка дето показа Бареков

20131110.dftoyovwrl.jpg

Последно редактирано от модератор:

мери си приказките.

Тази снимка не съм видял доказателства за момента, че е фалшива. Според мен ще има развитие по този въпрос. Очаквам да го видя.

нагледал съм се на такива задклавиатурни бабаити като тебе. Лесно е и всеки го може. Ето виждаш ли колко е лесно.

Test;486642 каза:
Снимката не е фалшива просто човека не е ББ, а прилича на него и бюрека решил, че това е добър повод да подмами такива шаранчета като теб и видимо има успех.

ето от къде я е взел - http://www.capital.bg/blogove/dosieta/durjavna_sigurnost/2012/12/13/1968322_istoriiata_na_mutrite/

Test;486645нагледал съм се на такива задклавиатурни бабаити като тебе. Лесно е и всеки го може. Ето виждаш ли колко е лесно.[/QUOTE каза:
ти си от тия задклавиатурните бабаити .... жалко че не може да се погледнеш малко отстрани ...чак и ти щеше да си се смееш.
Ето ти за снимката информация
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2431767
Другия път като не знаеш , питай

Тази информация я четох, имаше линк на предната страница. За мен не е достатъчно доказателство. Двете снимки, които пуснах са от същия период и се вижда, че прическата, веждите, брадичката и другите неща съвпадат. Освен това все още никъде няма снимка на въпросния Иван Кочев от Пазарджик, за да направим сравнение.

coolice, изтрий ги ако искаш. Аз просто пуснах две снимки и това последва. Каквото повикало, такова се обадило.

не винаги , понякога се водят и интересни спорове ... за жалост има и форумни биячи , като тест :)

Тази информация я четох, имаше линк на предната страница. За мен не е достатъчно доказателство. Двете снимки, които пуснах са от същия период и се вижда, че прическата, веждите, брадичката и другите неща съвпадат. Освен това все още никъде няма снимка на въпросния Иван Кочев от Пазарджик, за да направим сравнение.

coolice, изтрий ги ако искаш. Аз просто пуснах две снимки и това последва.
само това че бюрека ги е пуснал и трябва да ти светне че е мътна работата, както се и оказа

Да, като пускаше всичко положително за Вожда нямаше проблеми сега вече пречи. ;)

само това че бюрека ги е пуснал и трябва да ти светне че е мътна работата, както се и оказа

Значи пускането на две снимки с Бойко Борисов ме прави бияч? Брей, брей. Я виж по-нагоре на кой е първото редактирано от coolice мнение.

Не съм някакъв фанатик, който вярва на всичко, което каже един и на нищо, което казва друг. Изпадането в такива крайности не е признак на здрав разум. Яне Янев всички го знаем какъв е, но това не пречеше документите, които вадеше да са истина. А защо на ГЕРБ първата реакция беше, че снимката е монтаж? Току що видях това в предаването на Росен Петров.

Значи пускането на две снимки с Бойко Борисов ме прави бияч? Брей, брей. Я виж по-нагоре на кой е първото редактирано от coolice мнение.

Не съм някакъв фанатик, който вярва на всичко, което каже един и на нищо, което казва друг. Изпадането в такива крайности не е признак на здрав разум. Яне Янев всичко го знаем какъв е, но това не пречеше документите, които вадеше да са истина. А защо на ГЕРБ първата реакция беше, че снимката е монтаж? Току що видях това в предаването на Росен Петров.
Не коментарите които ти едитнаха те правят форумен бияч. Ако моето лешпер , може да се сравни с твоите 2 обидни думи , здраве му кажи.
Повечето от нещата , които Бареков е казал /направил е с подмолна цел или платени от някъде.

Не съм някакъв фанатик, който вярва на всичко, което каже един и на нищо, което казва друг. Изпадането в такива крайности не е признак на здрав разум. Яне Янев всички го знаем какъв е, но това не пречеше документите, които вадеше да са истина. А защо на ГЕРБ първата реакция беше, че снимката е монтаж? Току що видях това в предаването на Росен Петров.

Проблема ти е неправилното интерпретиране и използването на думата "също" какво значи също след като на всички стана ясно че първата стнимка не е на ББ? А и какво изобщо се опита да демострираш със слагането на тези 2 снимки, предполагам не мислиш, че има някой в тоя форум дето не ги е виждал ?

Вече написах по-горе.
Двете снимки, които пуснах са от същия период и се вижда, че прическата, веждите, брадичката и другите неща съвпадат. Освен това все още никъде няма снимка на въпросния Иван Кочев от Пазарджик, за да направим сравнение.
Доколкото разбрах ще има експертиза на снимката и скоро ще се разбере със сигурност.

А понеже сме в темата за Орешарски, на някой намират ли му се негови снимки с топ мафиоти?

Орешарски не е приятел със мафиотите , те са негови господари.
Ти ако работиш някъде , имаш ли снимки с шефа ? ;)

bioz = Be incredible original Zombie, на бойко. Никога до сега не съм срещал някой да го защитава толкова неиство. ;)

Нещо невярно да съм казал? Ненавиждам опитите за манипулации и подмяна на истината. That's all.

Горе