Не се прави на мъж , не ти приляга....мери си приказките.
Test;486642 каза:Снимката не е фалшива просто човека не е ББ, а прилича на него и бюрека решил, че това е добър повод да подмами такива шаранчета като теб и видимо има успех.
ето от къде я е взел - http://www.capital.bg/blogove/dosieta/durjavna_sigurnost/2012/12/13/1968322_istoriiata_na_mutrite/
Test;486645нагледал съм се на такива задклавиатурни бабаити като тебе. Лесно е и всеки го може. Ето виждаш ли колко е лесно.[/QUOTE каза:ти си от тия задклавиатурните бабаити .... жалко че не може да се погледнеш малко отстрани ...чак и ти щеше да си се смееш.
Ето ти за снимката информация
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2431767
Другия път като не знаеш , питай
само това че бюрека ги е пуснал и трябва да ти светне че е мътна работата, както се и оказаТази информация я четох, имаше линк на предната страница. За мен не е достатъчно доказателство. Двете снимки, които пуснах са от същия период и се вижда, че прическата, веждите, брадичката и другите неща съвпадат. Освен това все още никъде няма снимка на въпросния Иван Кочев от Пазарджик, за да направим сравнение.
coolice, изтрий ги ако искаш. Аз просто пуснах две снимки и това последва.
само това че бюрека ги е пуснал и трябва да ти светне че е мътна работата, както се и оказа
Не коментарите които ти едитнаха те правят форумен бияч. Ако моето лешпер , може да се сравни с твоите 2 обидни думи , здраве му кажи.Значи пускането на две снимки с Бойко Борисов ме прави бияч? Брей, брей. Я виж по-нагоре на кой е първото редактирано от coolice мнение.
Не съм някакъв фанатик, който вярва на всичко, което каже един и на нищо, което казва друг. Изпадането в такива крайности не е признак на здрав разум. Яне Янев всичко го знаем какъв е, но това не пречеше документите, които вадеше да са истина. А защо на ГЕРБ първата реакция беше, че снимката е монтаж? Току що видях това в предаването на Росен Петров.
Значи пускането на две снимки с Бойко Борисов ме прави бияч? Брей, брей. Я виж по-нагоре на кой е първото редактирано от coolice мнение.
Не съм някакъв фанатик, който вярва на всичко, което каже един и на нищо, което казва друг. Изпадането в такива крайности не е признак на здрав разум. Яне Янев всички го знаем какъв е, но това не пречеше документите, които вадеше да са истина. А защо на ГЕРБ първата реакция беше, че снимката е монтаж? Току що видях това в предаването на Росен Петров.
Доколкото разбрах ще има експертиза на снимката и скоро ще се разбере със сигурност.Двете снимки, които пуснах са от същия период и се вижда, че прическата, веждите, брадичката и другите неща съвпадат. Освен това все още никъде няма снимка на въпросния Иван Кочев от Пазарджик, за да направим сравнение.