АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Middle East News‏@MiddleEast_BRK·27 secs
#BreakingNews Russian army trucks with loudspeakers drive through #Armjansnk, claiming, town will be "front zone" from 5am tomorrow morning.

@NewsBreaker 3m

REUTERS: Russian forces seize border guard checkpoint at ferry crossing between Crimea and Russia - @mpoppel

https://www.google.com/maps/place/Armyans'k/@45.9717636,33.7758436,9z « Руснаците практически запечатаха Крим току що.

Малко допълнително инфо>>

ukraine_new1.jpg

ukraine_new2.jpg

ukraine_new3.jpg

Лично мнение - Руснаците ще си вземат повече от половината Украйна обратно, както им и се полага, после ще върнат властта на президента или ще има референдум за присъединяване към Руската Федерация.

По какво се разбира, че им се полага?:)

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

То и на нас ни се полага много територия, но трябва имперско мислене за да разбереш тази много сложна материя! :lol:

По населението най-вероятно. Ако вземат тези територии с референдум, сигурно ще си ок.

Попаднах на един анализ от американския финансов анализатор Майкъл Снайдер
и това ми направи впечатлениe, а и цялата статия е интересна.

Може ли САЩ реално да си позволи здравата да ядоса останалия свят като другите страни са онези, които ни плащат сметките.
Какво ще се случи, ако Китай, Русия и много от големите нации спрат да изкупуват нашия дълг и започнат бързо да
обезценяват американските ценните книжа, които те притежават?

Според американската държавна съкровищница в момента чужденци държат приблизително 5,6 трилиона долара от нашия дълг. През последните няколко десетилетия пропорцията на нашия дълг, притежават от чужденци нарасна чудовищно и днес ние сме в много тежка зависимост от нации като Китай, които трябва да купуват нашия дълг. В този момент Китай притежава приблизително 1,275 трилиона долара от този дълг, а Русия – 138 милиарда долара от него. Така че какво ще се случи, ако Китай, Русия и други чуждестранни купувачи на дълга ни внезапно се откажат да купуват и вместо това реализират дъмпинг на дълга ни като го хвърлят обратно на пазара? С една дума – това ще бъде катастрофа.

Цялата статия цък

Не знам как се чувстват украинците, но знам, че града в който започнаха протестите е един от най-старите в този край.
Дори страната да е от 20 в., не мисля, че от военните които престъпили клетвата си има родени през 19 в. :)

Може да се спори дали клетвата важи при нелегитимно правителство и ако не си съгласен какво може да направиш. Но да служиш на друга държава - това е предателство от която и страна да го погледнеш! Щом не се чувстваш украинец, не знам какво правиш в Армията!

Съвсем реално е един такъв малък и бърз конфликт между България и Турция. Не казвам днес или утре, но след години - да. И тогава със сигурност ще има предатели.

Виж конфликт с Турция е малко вероятен първо Тракия и Родопите не са били техни, второ Малко ще е трудно при положение, че сме в ЕС. Тук турското население е 800хил. Дори и при референдум няма да мине. Докато Украйна говорят руски руснаците са повече и територията на Крим е отцепена от Русия.

По населението най-вероятно. Ако вземат тези територии с референдум, сигурно ще си ок.

Че да дадем Кърджали на Турция в този ред на "имперско" мислене.

Че да дадем Кърджали на Турция в този ред на "имперско" мислене.
Кой ще те пита теб дали ще даваш нещо или не. Щом населението се смени, логично е да дойде и това. И то не само Кърджали, ами и доста голяма част от сегашна България ще си замине. Моите прабаби и прадядовци са раждани в територии извън България, които някога са били наши. Само че сега няма българи там (избити са и изгонени) и териториите са турски. Можеш да благодариш на скопената либерастка демокрадция за това, че успя за 20 години да обезбългари и турцизира/циганизира големи части от страната. И да, Турция си го има имперското мислене ;)

1798631_270167143142572_1186114642_n.jpg

Кой ще те пита теб дали ще даваш нещо или не. Щом населението се смени, логично е да дойде и това. И то не само Кърджали, ами и доста голяма част от сегашна България ще си замине. Моите прабаби и прадядовци са раждани в територии извън България, които някога са били наши. Само че сега няма българи там (избити са и изгонени) и териториите са турски. Можеш да благодариш на скопената либерастка демокрадция за това, че успя за 20 години да обезбългари и турцизира/циганизира големи части от страната. И да, Турция си го има имперското мислене ;)

Пак демокрацията е виновна, че сме калпави? Айде ще сменим системата кой ще издигнеш за диктатор или цар?

И да ми вадиш карти в момента Украйна е суверенна държава. До оня ден рева как не трябвало да се влиза в суверенни държави ся щото са руснаците и обърнахме гъза?

Та кой ще издигнеш за диктатор или цар? Име искам да чуя!

Гошо ще издигна за диктатор, да се свети името му. И разбира се, че демокрадцията е виновна, това е политическата система след команизма, същата демокрадция в момента лъже балъците от Украйна. Толкова са прости, че заслужават наградата Дарвин.

Много подаръци е имало за Украйна през годините. Повече, отколкото е била самата тя.:)

Какво излиза на практика - че не са били нейна първоначална територия?

Гошо ще издигна за диктатор, да се свети името му.

Кажи кой ще издигнеш нали си много отворен и много ги разбираш нещата - кажи на нас простолюдието. Кой е?

Много подаръци е получила Украйна
що на нас никой нищо не е подарил :D

Виж конфликт с Турция е малко вероятен първо Тракия и Родопите не са били техни, второ Малко ще е трудно при положение, че сме в ЕС. Тук турското население е 800хил. Дори и при референдум няма да мине. Докато Украйна говорят руски руснаците са повече и територията на Крим е отцепена от Русия.

в момента е така! след 20-30 години, може турското и циганското да станат г/д колкото е българското (само за 20-тина години - българите в чужбина станаха над 2 млн.)
циганското напредва със страшни темпове
а българското се стопява

Не знам как се чувстват украинците, но знам, че града в който започнаха протестите е един от най-старите в този край.
Дори страната да е от 20 в., не мисля, че от военните които престъпили клетвата си има родени през 19 в. :)

Може да се спори дали клетвата важи при нелегитимно правителство и ако не си съгласен какво може да направиш. Но да служиш на друга държава - това е предателство от която и страна да го погледнеш! Щом не се чувстваш украинец, не знам какво правиш в Армията!

Съвсем реално е един такъв малък и бърз конфликт между България и Турция. Не казвам днес или утре, но след години - да. И тогава със сигурност ще има предатели.

Много подаръци е получила Украйна
що на нас никой нищо не е подарил :D

в момента е така! след 20-30 години, може турското и циганското да станат г/д колкото е българското (само за 20-тина години - българите в чужбина станаха над 2 млн.)
циганското напредва със страшни темпове
а българското се стопява

Аз мисля че за това сме виновни всички, демокрацията е в полза колонизаторите. Капитализма прави едни богати други бедни. Икономическото робство е най страшното.

Кажи кой ще издигнеш нали си много отворен и много ги разбираш нещата - кажи на нас простолюдието. Кой е?
Разговорът преминава в откровено заяждане. Аз не съм Господ Бог, че да издигам крале-слънца. Истинските водачи ги праща Провидението, така че сигурно и аз, и ти, ще го видим като дойде :)

Разговорът преминава в откровено заяждане. Аз не съм Господ Бог, че да издигам крале-слънца. Истинските водачи ги праща Провидението, така че сигурно и аз, и ти, ще го видим като дойде :)

Разговорът пак стана ала скрита пропаганда на Атака - цигани, турци, вождове и Ку-клукс-клан.

Като много теми тук, в които се започва да се пише за едно и после пак отива коня в ряката.

Не съм се заяждал, аз като човек питах по какво се разбира, че им се полага на руснаците части от суверенна държава вие тръгнахте да ми скачахте какво ми било мисленето.

След като в 1000 теми обясняваш колко е лоша демокрацията и предлагаш диктатурата трябва малко поне да имаш идея "къ ши стане таз работа"(затова питах кой ще е) ама явно ще трябва да чакаме Провидението.:)

Разговорът пак стана ала скрита пропаганда на Атака - цигани, турци и вождове.

Като много теми тук, в които се започва да се пише за едно и после пак отива коня в ряката.

Няма да отидат, аз няма да пиша повече. Като човек питах отначало ама явно някой хора много се вживяват.

Последно редактирано:

Некоректно е да сравняваш положението у нас с това в Украйна.

Украйна е измислена държава, която не е съществувала преди 20 в. България си е собственик на тези земи и е тук от памтивека.

Населението и не е наясно като какво точно се определя. Уж някои са русини, а не са руснаци, уж други са украинци. При всяко едно положение обаче са сходни народи, по външен вид и по религия - християни. Докато ние с турците сме тотално различни - и етнически, и религиозно.

Руснаците си имат претенции за тези територии, докато турците не могат да имат, защото не са тяхни. Т.е. могат де, ама историческата истина е на наша страна. Не че това ще ни е от помощ, като дойдат турските дрони.

Украйна за Русия е като Македония за България.

Не е мой проблемът, че не желаеш да приемеш истината, че демокрадцията еба мамата на народа и държавата. Точно това ги чака и украинците. Властта вече е в ръцете на едрия бизнес, а на ключовите позиции не са етнически украинци. Как ти се струва, а? Скоро ще си отворят пазара и най-вероятно ще почнат да добиват шистов газ 8) Да живей евроинтеграцията.

Няма да отидат, аз няма да пиша повече. Като човек питах отначало ама явно някой хора много се вживяват.
А, пиши си, защо не? Нали в спора се раждала истината.:)

Не са ми проблем мнения, различни от моето, подразвам се само като се
подменя темата и се всява страх.
Ако някога има такъв проблем, тогава ще го мисля.
В момента Турция с нищо не ни заплашва, тъй че сега не ми се влиза в разни теории на вероятностите,
А скоро както вървят нещата, за съжаление, в БГ само възрастни хора ще останат -
без значение българи, турци, цигани, арменци и прочие са.
Това вече е проблем, а съвместното съжителство не ме плаши и притеснява,
ако и те не ме притесняват, разбира се.

Горе