От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Е младежо ти нали правиш същото. Мяукаш как американците са мега супер яки и добри
Тц - вие мяукате как американците са най-лошите, а руснаците са най-добри.
Аз просто ви опонирам с факти и ви посочвам, че не точно така както си мислите.
Вие тотално отхвърляте всички факти и квото и да стане все американците са виновни.
Най-фрапиращия случай който съм ви дал са доскорошните войни в Югославия.
Чехия и Словакия се разделиха мирно и тихо. Сега и двете държави са в ЕС и двете държави ползват Еврото и двете държави са в Еврото и може да ходиш от едната държава в другата без проблеми, да живееш и работиш където си избереш.
Обаче Югославия се разпадна с войни където загинаха над 100 000 души - главно заради Милошевич, който беше на власт тогава. Едно диктаторче, което не можеше да проумее че другите държави искат сами да определят съдбата си.
И накрая пак американците и НАТО виновни щото са го бомбардирали и са спрели избиването на хората. Ама там са измрели над 30 000 сърби само и над 70 000 от другите.
А САЩ, НАТО и ООН от всички бомбардировки убиват по-малко от 2000 човека.
Аз ли не мога да смятам, вие ли не можете да смятате. Вие какво виждате и какви доводи изваждате - аз не мога да ги разбера. Кво им пречеше на Югословия да се раздели като Чехословакия - мирно и тихо.
Горното е най-фрапиращия пример за изопачаване на истината от вас - това тотално не мога да го разбера.
Айде несвврзаните бръщолевения за петрол, нафта, геополитика в Ирак, Сирия, Либия ги разбирам. Ама тука в Югославия нито петрол има, ни дявол. За чий им трябваше на американците да се месят освен да омиротворят региона не мога да разбера. И регионът е мирен за момента. Въпреки че има сини каски от ООН още дето пазят да не се избият.
Така че спрете със всякакви конспирации и погледнете фактите и доводите на различните участници в конфликтите.