Krumov
Well-Known Member
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Точно защото съм чел знам колко кръв е струвало и на Сингапур и на ХонкКонг да станат това което са сега. Стига с тая имагинерна демокрация. Защо интелегинтни и креативни хора вярвате още в приказки и митове? Ако демокрацията е редовно някой да изперква и да влиза в училища да затреля 100на деца, да имам 16 кредита и цял живот да изплащам моот и на детето си образование ще се въздържа от нея.
Тези тралал за свобода, братство и равенство ги проповядваха в соца ( нарочно не казвам комунизъм защото никога не е съществувал). Няма нищо скотско в това да се подчиняваш на власта на една държава. В Еропа и "демократичните" страни хората го правят всеки ден. Сам виждаш бледите напъни тук до каов са довели държавата. народ каот българския разбира само от твърдо управление, всичко останло води до проблеми
Крумов, какво е станало преди 50 години или ей така го пишеш да има - като не си наясно седни и чети. Друг път да не пишеш глупости ще ти подскажа, че само Сингапур е основан на принципа на свободната търговия и пазар и то не преди 50 години, а преди повече от 150 години. Преди 50 години си извоюват независимост от УК и за 50 години са вдигнали такъв чудовищен социален стандарт, че не искам го коментирам. Хонг Конг като е върнат от УК пак същото става. Сингапур е извоюван с единствената цел - свободна търговия. Тези принципи в западна Европа по него време са били доста навътре в пазарите и може ти се струва странно, но точно него период началото 19 век, западна Европа и САЩ са имали в пъти по свободни пазари от сегашните.
Аз ти говоря за обществени системи, много по-добри от руският диктат. Викаш винаги майка Русия трябва се сравнява по територия и манталитет - това ли е най-важното
Я ми кажи ти скот ли си, че искаш някой тотално да казва какво да правиш и кога да го правиш?
Точно защото съм чел знам колко кръв е струвало и на Сингапур и на ХонкКонг да станат това което са сега. Стига с тая имагинерна демокрация. Защо интелегинтни и креативни хора вярвате още в приказки и митове? Ако демокрацията е редовно някой да изперква и да влиза в училища да затреля 100на деца, да имам 16 кредита и цял живот да изплащам моот и на детето си образование ще се въздържа от нея.
Тези тралал за свобода, братство и равенство ги проповядваха в соца ( нарочно не казвам комунизъм защото никога не е съществувал). Няма нищо скотско в това да се подчиняваш на власта на една държава. В Еропа и "демократичните" страни хората го правят всеки ден. Сам виждаш бледите напъни тук до каов са довели държавата. народ каот българския разбира само от твърдо управление, всичко останло води до проблеми