От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Братле, малко ще ти опонирам.
Ти влизаш в твоето русло, което никога не съм говорил за него - ти говориш гейове и всеки такива изгъци, по горе говорих за обществен стандарт.
Първо ЕС, може да каже каквото си иска като ценности - но нашите държавници като нямат топки пиши го бегало. Принципно, аз не съм негативно, шувинстическо настроено към гейовете и т.н, общността като не желае това, просто ще са аутсайдери, Но държавниците трябва да слушат това общество, а не да продават властта си. Там е проблема. В момента като се замисля на доста места по света има много страни със сериозни семейни ценности, размити с това за което говориш.
Напълно съм съгласен, който каквото иска няма как да го търси докато общността не го иска. Тук се връщаме пак по-горе какво писах.
Имам общи ценности, но това не е гаранция, че нещата ще са други - както виждаш ние сме енергийно по час на лъжичката, а те ни вкараха ебати и непазарните условия.
А комунизма сега може се поспори, след ВСВ като са разделя Европа, знаеш как е ставало където са танковете и базите, те си остават за блока. А ние както много добре знаеш, бяхме от страната на натакованите с руски танкове пред портата
Нищо против Русия нямам, ако всичко е основано на откритост и ясни условия и да сме равноправни с тях - за жалост това е химера сега. Мога ти дам и пример БГ транспортни квоти с Русия - ще видиш, че там е по сериозен проблема от колкото с Турция. За БГ, няма по-добро Руснаците да отворят пазарите си и.