АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Някой ти е натъпкал главата с глупости. Проблема е, че много си му повярвал.
Кажи ми кой политик те е страх да наречеш "свиня"? Или може би те е страх да нарачеш чернокожите "негри"? Единствените ограничения са в само в главата ти.
Не знам за неговата глава, ама твоята ... ужас!!! Нима не осъзнаваш, че с лозунг "да на расизма" се налага наказание на футболен отбор! Не помниш ли, като едни младежи издигнаха плакат NATO, като имаше фашистки кръст в О-то - веднага ги арестуваха. Това се случи в България. А я отиди в Англия и кажи ти си негър на някой негър! Една българка след като се консултирала с един негър полицай, след това поговорила по телефона си с България, като споменала че полицаят който я инструктирал е негър. И той тъй като бил наблизо и я чул веднага я закопчал. А Бареков като каза че Бойко е тъп! Нали има свобода на словото и мнението - съдиха го за обида. Е, то винаги като кажеш, че герб е тъпа партия може да обидиш Бойко и да той да те съди.
Това със свободата на словото - това е пълна глупост. Веднага могат да те арестуват за нарушаване на обществения ред или обида или някакви закони за насаждане на насилие! Ами то и през социализма си беше съвсем същото - винаги те съдят не за твоето мнение или по политически причини, а за нарушение на някакви (подходящо измислени) закони.

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

По-скоро познатите вируси стават резистентни на лекарствата заради безразборната им употреба. Иначе повечето "нови" вируси не представляват никаква заплаха, пак давам за пример истериите със свинския и птичия грип. От птичия грип, може би най-голямото последствие беше това:

[video=youtube;oZK8hiJ1KJQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZK8hiJ1KJQ[/video]

Ако още ще се вкарвате в тез филми - ебават ви с ненужни в повечето случаи ваксини.

От години се лекувам само с мед и алое. И ми е достатъчно. Премахнах алергии, бягам по 10км на ден, а колелото е ежедневно от Люлин до Младост (по бг-стандарти). Не признавам употребата на антибиотици и ваксини за леки заболявания.

Спасение при сериозна болест (рак, например) не се очаква за повечето от нас, това е ясно. Идеята е да не се нахендрим при стандартни ситуации.

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

САЩ е на майната си. Някак си ми писна постоянно да се сравнява САЩ и Русия, все едно други държави не съществуват. Дай примери с Европа.
Не разбирам какъв пример искаш, все едно не ти е ясно, че има теми които не могат да се обсъждат публично в Западна Европа. Който си позволи да го направи, лесно може да изгуби работата си. Ако е политик, веднага бива наричан с най-различни епитети. За някои неща, отиваш директно в панделата. Осъзнаваш ли, че подобен контрол над мисълта и речта е тоталитарен. Нещо по-лошо, той те принуждава да се автоцензурираш постоянно, да внимаваш какво правиш и какво обсъждаш публично. За мен това е различно от свобода.

Ако още ще се вкарвате в тез филми - ебават ви с ненужни в повечето случаи ваксини.

От години се лекувам само с мед и алое. И ми е достатъчно. Премахнах алергии, бягам по 10км на ден, а колелото е ежедневно от Люлин до Младост (по бг-стандарти). Не признавам употребата на антибиотици и ваксини за леки заболявания.

Спасение при сериозна болест (рак, например) не се очаква за повечето от нас, това е ясно. Идеята е да не се нахендрим при стандартни ситуации.
[video=youtube;dijby53Rrxg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dijby53Rrxg[/video]

Поне три пъти седмично :twisted:

А за тоя дето иска примери, ето поредния идиотски пример, чети:

Осъдиха италианец за майтап с ебола на борда на самолет

Решил да се пошегува и подал на дъщеря си пластмасова чаша с кафе, върху чийто капак написал на италиански "Внимание ебола" (Attenzione Ebola). Член на екипажа забелязал надписа в купа на използваните чаши и попитал Бинаски дали той е автор на писанието. Италианецът отговорил утвърдително и екипажът незабавно алармирал летищните власти в Дъблин.

Задействана била процедурата за бедствие и след кацането на самолета с 142 пътници около него бил образуван кордон. Цялото семейство Бинаски било арестувано.
:-o

Ооо, ти ли ги усещаш бе, посерко? Ще те видим какво усещаш като те опънат и четвертоват от вси страни.
Тебе със сигурност вече са те опънали. За да избягаш на запад и да накараш децата ти да учат и работят за западняците, бая тря да са те четвортоватили :). Ефект? Май никакъв.

Тебе със сигурност вече са те опънали. За да избягаш на запад и да накараш децата ти да учат и работят за западняците, бая тря да са те четвортоватили :). Ефект? Май никакъв.

За два часа само тва ли успя да измислиш бе, охлюв? Отде ви копат таквиз

[video=youtube;wRgSY_aDjQQ]http://www.youtube.com/watch?v=wRgSY_aDjQQ[/video]

Тъй като лудосезонните полюции нямам време да ги чакам, то да уведомя многоуважаемата bg-seo-общност, че след малко почват изборите за ДНР и ЛНР. Бъдещата Новорусия.

Пожелавам им успех и дано никога не им се наложи да изпаднат в сегашната сложна и и неадекватна ситуация на истинските българи.

В комунистическия режим сме имали Белене, но това е в минало време. Ето ти малко в сегашно време. В момента САЩ имат Гуантанамо (вероятно и други подобни), а в Европа ако си неудобен ти задигат децата. Много свещеници са принудени да извършват гей сватби, въпреки противоречието с тяхните съвест и разбирания. Ако някой се изкаже в полза на традиционното семейство, за отрицателно време го нападат гей-лезбо и тем подобни организации. Ако някой заговори срещу демокрацията или капитализма, той веднага бива обявен за малоумен и бързо му отнемат думата (т.е. заглушават го). Ако някой не желае да следва идеите на "демократичните" общества, за нула време го посещават "омиротворителни" сили да му инсталират "демокрация".

Алтернатива=Свобода
:D :D :D

Има хора, много отворени на тема как все нямат свобода, но никога не успяват да дефинират това понятие. Ще ни споделиш ли свобода за какво нямаш, за което не си си виновен сам? За това, че не можеш да си издигнеш ограда?

Има хора, много отворени на тема как все нямат свобода, но никога не успяват да дефинират това понятие. Ще ни споделиш ли свобода за какво нямаш, за което не си си виновен сам? За това, че не можеш да си издигнеш ограда?
Цитирам "Свободата в политическата философия обозначава състоянието, в което индивидите са способни да действат според тяхната собствена воля." Вискяра си е прав.

И къде е пречката да действаш според собствената си воля?

Искаш да ми кажеш, че в тоталитарен режим не мога да действам според собствената си воля? Демократичните поддръжници твърдят, че нямало свобода в тоталитарните/авторитарните общества. Ние им доказахме, че и в демократичните няма и свободата е регулирана. Смисъл, в човешките общества абсолютна свобода няма как да съществува и никога не е съществувала. Та, ако съм поддръжник на режима, дълбоко убеден, че това което ми се случва е хубаво и желая да го правя съвсем съзнателно, то тогава не съм ли свободен и не действам ли по собствена воля? И какво излиза, че най-голямата демократична ценност е....въздух под налягане :)

конвенции
Всяка конвенция е регулатор. Тоест - ограничител.

По-скоро познатите вируси стават резистентни на лекарствата заради безразборната им употреба.

Същото е и при растенията - тази година картофената мана (Phytophtora infestans) се оказа устойчива на повечето фунгициди. Основната причина е безхаберното използване на един и същи тип фунгициди в безогледни количества.
За разлика от човека, природата еволюира.

Докато живеех в чудото на цивилизацията, наречено град, носех часовник и все него гледах, бях повече от зле - на 33 години ми бяха препоръчани от медицината една тумба хапчета. Сега, доста години по-късно, не нося часовник и не се лекувам от нищо. Най-близкия съсед е на 400 м. Обичайното есенно посещение на грипа пресичам по бабешки - изпотяване за една вечер. През март ми правиха 14 изследвания - неприлично здрав.

Грешката на човека е, че иска 100 % успеваемост. Няма такова нещо при живите организми в природата! Във всяко стадо има мърша. И тази мърша си умира.

И къде е пречката да действаш според собствената си воля?

Махала 200 къщи. През нея минава път - 4 ленти, активно използвани. Няма знак за населено място, няма пешеходна пътека, няма светофар. Няма тротоари. За да пресечеш, често трябва да изчакаш десет минути и повече. Почти всяка година загива по един човек, прегазен от автомобил.
Няма дори регулирана воля, да не говорим за собствена.

В комунистическия режим сме имали Белене, но това е в минало време.
Не, не в минало време. Докато няма лустрация, Белене си е все още живо. В учебниците на учениците трябва остро да се осъдят зверствата на комунстическия режим. Трябва да се изучава това време, което никак не е малко. Това ни е историята и Белене не може да бъде премълчавано. Единствено България от бившите СОЦ-страни не е направила лустрация и резултата е видим вече 25 години. Само се заблуждаваме, че сме се оттървали от старата власт. Децата на ДС-сътрудниците замениха бащите си в управлението. И са още по-тъпи и жестоки.

Не, не в минало време. Докато няма лустрация, Белене си е все още живо. В учебниците на учениците трябва остро да се осъдят зверствата на комунстическия режим. Трябва да се изучава това време, което никак не е малко. Това ни е историята и Белене не може да бъде премълчавано. Единствено България от бившите СОЦ-страни не е направила лустрация и резултата е видим вече 25 години. Само се заблуждаваме, че сме се оттървали от старата власт. Децата на ДС-сътрудниците замениха бащите си в управлението. И са още по-тъпи и жестоки.
Извинявай, но това какво общо има с обсъжданата тема? Кой от тук казва, че не трябва да се изучават зверствата на болшевиките? Що не коментираш някое от другите неща? И много ясно, че е в миналото, освен ако не страдаш от някаква специална шизофрения.

Иначе, зверствата на сегашния режим на са по-малки. Над два милиона бежанци за по-малко от четвърт век, никога в историята на народа ни, не се е случвало подобно нещо. Е, разбира се, ти можеш да го класифицираш като "свободен избор".

От къде почна темата и къде отиде. :lol: :lol: :lol:

В крайна сметка погледнете показателя "продължителност на живот". Ми някак си в САЩ и "Западнала" Европа е доста по-висок от Русия.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

А иначе може да си пишете квото искате и може да вярвате в квото искате - в зелени човечета, в гадната фармация, в това че американците не са стъпвали на Луната. Изборът е голям.

Иначе, зверствата на сегашния режим на са по-малки. Над два милиона бежанци за по-малко от четвърт век, никога в историята на народа ни, не се е случвало подобно нещо. Е, разбира се, ти можеш да го класифицираш като "свободен избор".
Определено го клалифицирам като свободен избор. В момента в който падна комунизма много хора решиха да емигрират. Имаше наивници, като мен, които вярваха, че с падането на комунистическия режим, управляващите ще се сменят. За жалост това не се случи. Същите комунистически фамилии си останаха във властта.
Единствения шанс на българина, да избяга от комунизма е като се избяга на запад. Само това е спасението. Благодарение на ЕС дори няма нужда от работни визи, което си е тотален кеф.

Горе