От: От: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Според мен ти е било ясно, но заръката е да тече мощна, лъжлива пропаганда. На всички ни беше ясно, само на мурзилките не им беше ясно. И още не им е, щото мисленето е трудна работа. По-добре да се леят лозунги и да се възхвалява вожда слънце Адолф Путин.
Странъ, какви доводи за Турция искаш. Може би, щото си доста далече и от Русия и от Турция и не ти е ясна обстановката тъдява. Да те светна, защо написах, че Турция е дъвка, още като се появи новината? Имаш ли нужда? Аналитичните ти способности не стигнаха ли да се сетиш, че Турция до такава степен е презадоволена от към газови доставки, че и е през куреца, дали ще има какъвто и да е нов паток с Русия? Нима?Ето такива галфони като madseason имах предвид в по-горния пост, че никаква полза от тяхното цапотене на темата. А за останалите, които спорят и защитават тезата си с доводи и факти, добре дошли. Дори ми е доста по-приятно да оборя някой в смислен спор с аргументи, отколкото просто да тегля една на поредния разпищолил се цървул.
Според мен ти е било ясно, но заръката е да тече мощна, лъжлива пропаганда. На всички ни беше ясно, само на мурзилките не им беше ясно. И още не им е, щото мисленето е трудна работа. По-добре да се леят лозунги и да се възхвалява вожда слънце Адолф Путин.