Ответният удар ще дойде от страна на Китай. Ще им го нахакат, както турците направиха.Аз очаквам скоро ответен удар,ще става мазало...
Едвали са толкова тъпи. По скоро си мислят, че Путин ще подбие цената на някаква стока. Примерно да подбие цените на металите (златото). Интересно, дали долара е толкова обвързан с някой продукт, както рашънките вързаха рублата с горивата. Путин може да повлияе на бизнеса в ЕС, но не и на САЩ.Интересно, какъв точно ответен удар очаквате, военен ли? :lol:
Вие какво мислите, ще се оправя ли курса или ще е голям резил
Тежко ти е положението. Русия е на червено. Икономиката бележи външни задължения в размер на бруталните 400 милиарда евро. 25 на сто от сумата е с падежи през идната година. Две трети от руския износ се падат на енергийния сектор, което пък осигурява 50 на сто от приходите в бюджета. Сам си прави изводите на къде води Путин "братушките".Мен хич не ме интересува тоя южен паток, повече ме интересува кога сащ и русия ще се сбият или кога путин ще си ходи, за да се стабилизира курса или дай боже да се върне в предишните граници, че имам супер много рубли и ще чакам Дори мисля да купя още докато са евтини и ще видя какво ще стане.
Това от днес за утре не става.Вчера ми попадна информация, че се готви създаването на нова валута, която да обединява Русия, Китай и още няколко страни.
Достатъчно е Китай да каже,че си фиксира щатските облигации в злато или юани и БРИКС да спрат да приемат гущери,а местна валута,юани или руани.Сигурно ще стане гражданска война в САЩ ако това се случи.
Мен хич не ме интересува тоя южен паток, повече ме интересува кога сащ и русия ще се сбият или кога путин ще си ходи, за да се стабилизира курса или дай боже да се върне в предишните граници, че имам супер много рубли и ще чакам Дори мисля да купя още докато са евтини и ще видя какво ще стане.
Колко още ще е паднала рублата в понеделник, това ли ще видим ?Ще видим,Блеки,поживем-увидим...
Предполагам съсвсем скоро ще забранят вноса на американски коли,ще позатворят вратите за Макдоналдс и Кока кола,и Дау Джонс ще падне поне с 1000 пункта,може и повече
Има и по-нецивилизовани методи като земетресения,урагани,цунамита,компютърни вируси и терористи...Скоро ще разберем