AMOUN
Well-Known Member
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Реалмно, ЛЪЖЕЦА СИ ТИ...
Лъжеш тук от месеци и пропагандираш.
Видяхме ви силата, след няколко месеца ще ти спрат и 250-те рубли на ден които ти плащат за спама... не че има значение с тези нива на рублата дали ги получаваш или не...
Рублата от снощи и вдигнаха изкуствено курса.
Народа е в паника... и си заслужава всичко, щом остави на власт ония там... точно както и ние си заслужаваме мизерията...
Европа през крив макарон ще видите, ходете си в анадола там номерата ви почти минават пред турчолята все още.
Та само да уточним, лятото рублата не беше ли 30 броики за долар . Явно сте ларж щом и 30 и 60 ви е все през матушката?
те и 17% лихва са ей така, защото биг босовете искат да е добре народа нали?
Аз си спомням последния път като лихвата беше над 10 процента какво стана
Реалмно, ЛЪЖЕЦА СИ ТИ...
Лъжеш тук от месеци и пропагандираш.
Видяхме ви силата, след няколко месеца ще ти спрат и 250-те рубли на ден които ти плащат за спама... не че има значение с тези нива на рублата дали ги получаваш или не...
Рублата от снощи и вдигнаха изкуствено курса.
Народа е в паника... и си заслужава всичко, щом остави на власт ония там... точно както и ние си заслужаваме мизерията...
Европа през крив макарон ще видите, ходете си в анадола там номерата ви почти минават пред турчолята все още.
Та само да уточним, лятото рублата не беше ли 30 броики за долар . Явно сте ларж щом и 30 и 60 ви е все през матушката?
те и 17% лихва са ей така, защото биг босовете искат да е добре народа нали?
Аз си спомням последния път като лихвата беше над 10 процента какво стана
Преди малко гледах български новини (bTV). А ме убедете след такива новини, че в България не цари цензурата. Това все пак не е някакво регионално или партийно вестниче, а се води национална телевизия. При това лъже за неща, които всеки с лекота може да провери веднага, ако поиска:
"Рублата стремглаво се обезценявала и днес, чейнджовете били пълни, но нямало долари" и тем подобни глупости. При положение, че рублата днес поскъпна с цяла четвърт от снощи (от 80 за долар вчера сега е 60), а опашки по бюрата нямаше дори вчера при "паниката", камо ли днес. Горките руснаци "купували бяла и черна техника и автомобили". Бедничките! Добре ги подреди Путин. При предишната криза през 1998 купуваха свещи, брашно и сапун, а сега са принудени да пазаруват евтини коли.