Четеш ли изобщо, какво пускам ? Данните за картите са по инфо на Znak.com, който цитира говорителя на посолството на САЩ.
Е добре де, след като ЦИТИРАТ говорителя на посолството на САЩ, какво значение има какъв сайт са? Това не мога да разбера.
Изводите са 2:
Или znak.com лъжат за думите на говорителя на посолството на САЩ или той лъже. Ако е второто значи или Руските данни са неверни или тези от САЩ. Тоест или официалните данни, които ти си дал са неверни или тези от Департамента на САЩ.
По темата за дезинформацията и в други страни...
Мернах преди малко новините на bTV, изказаха се за Черна Гора...
Бая сериозните протести срещу влизането на черногорците в НАТО бяха сведени до протести срещу четвъртия мандат на тамошния феодал.
Болшинството българи - ОК, кютат си, гледат бг-новините, турските сериали и риалитата. Но има и българи, които се моткат из ЕС, оценяват, сравняват... Не може да им се забрани да наблюдават, да преценяват и да си правят съответните изводи.
Циганите винаги сте били фенове на индийските филми, направо ме изненада.Пропускате индийските филми, днес ги забраних у нас и ме оставиха гладен.
То това е баси помията.
Циганите винаги сте били фенове на индийските филми, направо ме изненада.
Вярно, че ви изгониха от там като нисша каста и бяхте принудени да бродите по света и да навлизате в европата дори през Египет, но никой не отрича приноса ви към световната култура, който (не ти, разбира се, но твои събратя) сте дали.
Каза получовека
Извън тематаZnak.com
И този речник е забавен. Хитлер е мачкал и вас наравно с евреите.
Де да имаше някой да ни помачка малко така и сегаИ този речник е забавен. Хитлер е мачкал и вас наравно с евреите.
.
Де да имаше някой да ни помачка малко така и сега
Миналата есен познат бе няколко месеца в Новый Уренгой.
Доста интересни неща показа.