blackout8
Well-Known Member
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Кой дава пари без обезпечение и гаранции и то пари на фалирала държава?
Кой дава пари без обезпечение и гаранции и то пари на фалирала държава?
Аз ти казах какво мисля, не видях да си ми доказал защо греша. Предубеденият в случая не съм аз
Руски войски на територията на Крим си има по принцип, щото имат военни бази там.
Министър председателя на Крим ги помоли за помощ.
Мисля че войниците официално не бяха с униформи, а се водеха отряди за самоотбрана.
И за каква конституция на Украйна говори тая статия. В конституцията на Украйна какво се казва за революционно взимане на властта чрез преврат? Украйна има ли легитимна власт в момента, че да претендира за каквото и да било?
Завземането на украинските бази самоотбрана ли се води?
Само руснаците твоите любимци твърдят, че е нелегитимна щото е в техен интерес.
Завземането на украинските бази самоотбрана ли се води?
Само руснаците твоите любимци твърдят, че е нелегитимна щото е в техен интерес.
Че ти какво очакваш, да ги оставят там ли? Онзи яйценюк ли как се зове - знаеш ли му колко му е акъла да вземе някакво решение да правят размирици там. Плюс това ред ти каза - Крим има собствена конституция - имаше и референдум - нали сте демократи - референдума реши - хората решиха / избраха. Стига сте говорили глупости и наизуст от западните медии.
Цитирай текста.Крим имат конституция и в нея е ЗАБРАНЕНО да проведат подобни референдуми!
Хаха, нарушения...Първо нарушение -нахлуване на руски войски в суверенна държава.
Второ - Нарушаване на Украинската и Кримската конституции с референдума.
Руски войски на територията на Крим си има по принцип, щото имат военни бази там.
Министър председателя на Крим ги помоли за помощ.
Мисля че войниците официално не бяха с униформи, а се водеха отряди за самоотбрана.
И за каква конституция на Украйна говори тая статия. В конституцията на Украйна какво се казва за революционно взимане на властта чрез преврат? Украйна има ли легитимна власт в момента, че да претендира за каквото и да било?
Еееее, strana, ти препоръчваш твърде сложни неща... :lol:
Четене на руски, четене на украински, история на казаците, татарите, руснаците, че и на хохолите... ТМИ!
Точно казано - не им мина на американците и евроклакьорите номера този път и сега се чудят как да се извъртятКакво то и да спорим тук пътя на Крим е ясен, до колкото четох и други райони искат да се присъединят към Руската Федерация. Стана ми жал за Обама, толкова пари хвърляха и накрая никаква предварителна информация нямаха за това, което се случи, дойде им както гръм. Русия е в играта с високи технологии и продължават да ме изненадват, а Америка да ме отчайват.
Аз не знам какви са били тия хора. Страна каза, че са казаци и местни, ти вероятно си им виждал паспортите и казваш, че не били местни.Да добре ги помня ги, без каквито и да е отличителни знаци, но с автоматично оръжие в ръка, нито един гражданин на Крим не знаеше защо са там и какво правят тези хора..