Руснаците влизат за да си защитят Крим! А не руснаците.
Те са заселени там за да не може друг освен Русия да предяви претенции към територията!
Русия, влиза в нещо което си е нейно, а сащ влиза независимо къде. Големия диктатор по света, квото каже хамерика трябва да е закон инак чекайте война.....
Не знам какво ти харесва в тях, но това е простотия тяхното...
Русия, влиза в нещо което си е нейно, а САЩ влиза независимо къде. Големия диктатор по света, квото каже хамерика трябва да е закон инак чекайте война.....
Утре като Ердоган и компания решат влезнат в южна БГ, щото считат че е тяхно пак ли ще пляскаш и ще се радваш бе?Много точно си го казал! В това е голямата разлика.
Не мога да разбера мненията на колеги тук, че не харесвали "външната политика на Америка", но..
А какво точно им харесвате тогава на американците - кока-колата и Макдоналдс-а ли?
Разпределение на регионите в Украйна. Синьото /дясната част подкрепят стария президент, жълтата част подкрепя новото правителство/ По това долу-горе можем да преценим до къде вероятно ще стигне руската експанзия.
300 человек спецназа РФ, при поддержке 15 машин (в т.ч. 5 бронированных машин "Тигр") штурмуют отряд морской охраны Госпогранслужбы Украины в Балаклаве, сообщает источник BSNews - приказывают сдать часть, ссылаясь на приказ министра обороны России.
Ако отрежат превратаджиите и фашизоидите от Черно море, ще е напълно заслужено. Като искат ЕС на всяка цена - да минават през Полша: по напряко е.
Разпределение на регионите в Украйна. Синьото /дясната част подкрепят стария президент, жълтата част подкрепя новото правителство/ По това долу-горе можем да преценим до къде вероятно ще стигне руската експанзия.
Какво да отговориш на човек, който говори на бе и Атака му е промила мозъка.:-oУтре като Ердоган и компания решат влезнат в южна БГ, щото считат че е тяхно пак ли ще пляскаш и ще се радваш бе?
Аз да питам пак.
Защо си толкова въодушевен?
Единственото нещо, което може да се случи на нас (българите) от дъндания е загуби. От малки, до огромни.
Или не си българин, а потомък на дърти червеногвардейци - болшевики, и силно те интересуват икономическите интереси на руската империя?
Цял ден клипове, снимки, възхвала на славната червена армия... ти работа нямаш ли си бе?
Аз да питам пак.
Защо си толкова въодушевен?
Единственото нещо, което може да се случи на нас (българите) от дъндания е загуби. От малки, до огромни.
Или не си българин, а потомък на дърти червеногвардейци - болшевики, и силно те интересуват икономическите интереси на руската империя?
Цял ден клипове, снимки, възхвала на славната червена армия... ти работа нямаш ли си бе?
Момчета изморих се да споря с радиото. Давам конкретен пример, дай да ви видим вас:
Утре Рибново и компания по сходен етност, вярвания, че и заселващи по територия, та решат да кажат страхуваме за етническият мир имам притеснения, че фашисоидите на Атака и някой други като тях искат да ни тормозят. Казват също вижте как ни трошят наши места и какво се случи в Пловдив та с две думи нещата от реалността. Като имаме този фундамент, утре ердоган изпрати няколко батальона да ги защити, дайте ви видим какво ще ми говорите!?
Пак ли ще хвалите Ердоган, че защитава турците си? А там има доста етически турци и то не от днес, а от векове сигурно. Какво правим?
Ще ви дойде ли акъла, че това е намисане в суверен и не може туко така. Сега вдявате ли по дяволите какво ви говоря или не?
Или викате, това е нереален пример Вижте по-горе какво пише и Биаарото.
Искам чисто и просто да видите, като сменим любимата Русия и руснаците, с Турция и турците как нещата се променят. Казах по-рано въпроса е да се създаде даден прецедент от там насетне е лесно - дали по етност, вярвания или по присъствие ще го направят няма значение. Царе по този модел са американците, но това не означава че другите са по-долу! Силният винаги ще си наложи това, което иска, правото е това което възпира.
Спомняте ли си какво стана с мераците на САЩ в Сирия - от 9 кладенци искаха подкрепа за военна намеса(добре, че не се случи), а тук Руснаците просто си влезнаха!
Правилно се замисляш, а и не само ти вече.Сега като се замисля, не знам това същото дали не се опитаха да го пробутат и на нас с бойковите протести. Ама нещо не им се получи. Доста общи неща има всъщност.