От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Това изречение, ще ти го напомням винаги, когато Станишев и неговата партийка ги привикат на килимчето при Путин, да сключват "изгодни" договори.
8 страници про руска пропаганда, която нямало да гледам по телевизията. И да я излъчват, пак няма да я гледам.
Цялата работа е, че не ме интересува, не трябва да интересува и теб, освен ако не си гореспоменатия болшевик.
Окей бъди про-западен, аз в тая тема писах в самото начало още, че тук няма да споря с никой, защото не ми е това целта. Просто пускам факти от неща, които се случват, защото в момента,.. дори да прозвучи грозно се твори съвременната история!
Това не се е случвало от Кубинската ракетна криза през 1962 до сега или с други думи - това е пикът на студената война, и според мен всеки заслужава да разбере какво точно става.
Това, което става в момента ще го има в учебниците по история след 5-10 години., не е хубаво, не съм глупак или откачен, който да обича войната, но все някога се знаеше, че тия провокации на западните държави ще им дойдат до гуша на руснаците и каквото ще става - ще стане.
Само - каквото и да става, нека си служим с факти в тая тема. В България според мен в момента няма нито една реално про-руска партия, защото всички обслужват малко или много западни интереси по простата причина, че сме изцяло западна колония в момента.
ДПС = Турция = ЕС / САЩ
ГЕРБ = ЕС / САЩ
Атака = Не желая да ги коментирам, изглеждат ми на по-големи к*рви и от една моя бивша :lol:
СДС, ДСБ, Кунева, Бившите НДСВ или там каквито са = ЕС / САЩ
БСП = Дори да са про-руски, не могат да съществуват сами, защото нямат достатъчен електорат, за това са с ДПС и Атака, следователно и тях ги броим към тия, които обслужват западни интереси.
Не съм експерт или да се имам за много знаещ и начетен, но това е моето мнение.
PS - А поглеждайки по-глобално. На западния свят не му стиска да се изправи лице в лице срещу Русия. Майната му, че съм про-руски настроен, но това е истината. Смели са само да нападат по-слабите и технически изостанали нации - Ирак, Афганистан, Либия, Сомалия, Хайти, Югославия, Сирия и т.н. Ако бяха големите работи защо до сега не нападнаха Иран или пък да нападнат Русия щом са им такъв трън в очите. И в тоя ред на мисли съм на мнение, че сега когато Русия се занимава с Украйна - САЩ и НАТО ще използват момента, за да нападнат Сирия и да свалят Ассад и тогава вече ще става сериозно.