brad1985
New Member
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Страна е на светлинни години по ерудираност от теб, от мен и най-вероятно от 90% от колегите във форума, колкото и да им е мъчно на някои.
На мен например не ми е мъчно и с най-голямо удоволствие му чета постовете. С по-малко завист ще спиш по-спокойно, колега - опитай.
... И сега се сещам че и преди ми е правило впечатление как юзърът страна винаги се е смятал за по-ерудиран и интелигентен от тъдявашната форумна аудитория и съм се замислял какъв аджеба интерес има в тоя вид общуване отвъд обичайните за всички сделчици на дребно. Мене като ме удари синдромът "тия не са ми на нивото", просто спирам да пиша и да чета съответното къмюнити. Но не всички са водени от такива елементарни подбуди очевидно.
В случая това е неговият 'принос' към конфликта - използва каналите, до които има достъп, за откровена и масирана ПРОПАГАНДА.
Страна е на светлинни години по ерудираност от теб, от мен и най-вероятно от 90% от колегите във форума, колкото и да им е мъчно на някои.
На мен например не ми е мъчно и с най-голямо удоволствие му чета постовете. С по-малко завист ще спиш по-спокойно, колега - опитай.