mathematician
Active Member
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Те го казаха сутринта на следващия ден когато всичко изглеждаше като нещастен инцидент. Последното което казаха са стандартните неща, които се казват в такива случаи - "Ужасна трагедия, трябва да има разследване и виновните да бъдат наказани".
В крайна сметка мисля, че всички искаме това - да има разследване, истината да излезе наяве и виновните да бъдат наказани.
Принципно не нападам някой в спор, но дебилното поведение ми идва в повече.
Само не мога да разбера твоите любими амриканци пред целия свят казаха, че няма руски провкации в Одеса ти обаче каот някаво чифтокопитно си се заинатил на тази версия. При наличиеот на десетки видеоматериали с истинските факти показваш едно сглобено от петокласник клипче ..... Правилно един колега от форума ви казва демкорадите имате някакви ментални и умствени проблеми.
Те го казаха сутринта на следващия ден когато всичко изглеждаше като нещастен инцидент. Последното което казаха са стандартните неща, които се казват в такива случаи - "Ужасна трагедия, трябва да има разследване и виновните да бъдат наказани".
В крайна сметка мисля, че всички искаме това - да има разследване, истината да излезе наяве и виновните да бъдат наказани.