uni-web
Well-Known Member
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Така е братле, аз просто казвам, а и много се дразня някой като ми каже селянин, а в софията всички в провинцията са такива. Ей пример сутрин, гледам блока на продажниците от нова, и една патка вика ами така е като сте дали на селеянин да ви върши работата. Малко е обидно. София не е България.
Така е братле, аз просто казвам, а и много се дразня някой като ми каже селянин, а в софията всички в провинцията са такива. Ей пример сутрин, гледам блока на продажниците от нова, и една патка вика ами така е като сте дали на селеянин да ви върши работата. Малко е обидно. София не е България.
Уни, за провинцията също си има ходове как да се пооправят нещата, но никой не иска да ги направи тези стъпки.
Виж какво правят сега в Крим - 5 години без данъци за фирми, които инвестират там - раз - прас закона и това е.
Как няма да се развие региона? А при нас какво е? Едно магазинче да си отвориш и вече си назад минимум с хилядарка.
Да се строят големи заводи и да се започва производство е авантюра и не само не помагат властите ни, а и пречат.