От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Признавам си че не мога да споря с тебе, шото си идеологически путкован, а пък аз си пиша просто моито мнение по въпроса, кода напрая чесъм попрос и несе подавам на пропаганда, независимо руска ил хамериканска
Украинската криза почна точна когато парламента реши да иска евроинтеграция, ако нее верно ми кажи каква е причината за тази срамна воина
Заеби ме мене. Просто провери дали е вярно това, което си написал. Кой парламент, какво точно каза този парламент, какви договори се подписаха, кой ги спази (и не ги спази), кой направи поредната оранжева революция, кой (снайперист) стреляше по Беркут и по студентите на Майдана, които бяха изместени от неонацисти, защо се крият резултатите от разследванията на изгорените в Одеса, защо след като обвиниха Русия, никой не извежда данните че малайзийският Боинг бе свален от въздух-въздух и т.н. и т.н.?
Янукович (при всичките му недостатъци и олигархически наклонности) каза само едно нещо: "Не сме готови в момента да се асоциираме в ЕС, цената, която ще плати украинският народ е твърде висока. Ще опитаме малко по-късно."
Но го почнаха (не че го чакаха, трябваше си повод и общ враг, за да се възроди задрямалото НАТО и двата процента членски вноски).
Ако се върнеш в началото на тази тема, то след като знаеш сегашното положение, ще направиш съпоставка какво е било и как се е развило. Признавам си, че никога не съм взимал насериозно този форум. Но тази тема е нещо, с което наистина се гордея. Не съм допуснал нито една грешка като факт или като прогноза. Вече повече от половин година и при положение, че почти половината мнения в нея са мои. 100% реални данни и прогнози.