blaster
Well-Known Member
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Бъдещата ми баба /дасе надяваме/ е украинка, а дядо е руснак. Затова ти казвам, че тази война е срамна, шото съм донякъде в час, ама за Русия е срамна
Кво да ти кажа, явно руската дипломация не е могла да свърши работа или руснаците точно това са искали, да се ескалира напрежението и да се стигне до война. Ама това е срамна война и руснаците няма да спечелят от тази война, казвам ти го сериозно.Заеби ме мене. Просто провери дали е вярно това, което си написал. Кой парламент, какво точно каза този парламент, какви договори се подписаха, кой ги спази (и не ги спази), кой направи поредната оранжева революция, кой (снайперист) стреляше по Беркут и по студентите на Майдана, които бяха изместени от неонацисти, защо се крият резултатите от разследванията на изгорените в Одеса, защо след като обвиниха Русия, никой не извежда данните че малайзийският Боинг бе свален от въздух-въздух и т.н. и т.н.?
Янукович (при всичките му недостатъци и олигархически наклонности) каза само едно нещо: "Не сме готови в момента да се асоциираме в ЕС, цената, която ще плати украинският народ е твърде висока. Ще опитаме малко по-късно."
Но го почнаха.
Ако се върнеш в началото на тази тема, то след като знаеш сегашното положение, ще направиш съпоставка какво е било и как се е развило. Признавам си, че никога не съм взимал насериозно този форум. Но тази тема е нещо, с което наистина се гордея. Не съм допуснал нито една грешка като факт или като прогноза. Вече повече от половин година и при положение, че почти половината мнения в нея са мои. 100% реални данни и прогнози.
Бъдещата ми баба /дасе надяваме/ е украинка, а дядо е руснак. Затова ти казвам, че тази война е срамна, шото съм донякъде в час, ама за Русия е срамна