Моята позиция е ясна. Аз съм си националист, откакто се помня. Обичам България, не смятам да емигрирам, но подобно управление на държавата никък не ми допада. Именно затова съм гласувал за АТАКА, защото смятам, че техните идеи и възгледи са най-близо до моите. Това, че ти не гласуваш за никой и се имаш за най-умния или кадърния, не те прави с нищо по-добър от мен. Надявам се да ме разбереш, щот спирам да ти отговарям. Всеки си има глава на раменете, пък как ще я ползва си е негова работа.
Прав си Славчев, всеки си има глава на раменете да мисли. Не аз започнах, всичките теми тука. Както и да е.
И може да не съм по-умен и по-кадърен то политиците, но със сигурност съм по-честен.
Май не разбирате, че ако не беше избрано правителство, щяхме да тънем още месеци и после пак избори и пак същата история и тоя път бойко щеше да налеее лууууди пари за да влязат малки партии повече, че да има мнозинство. Мислете малко.
"Да обобщим: в правителството "Орешарски"
1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването
2.Мъжа на Мая Манолова е министър.
3.Жената на Лютфито е министър.
4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая.
5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.
"Да обобщим: в правителството "Орешарски"
1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването
2.Мъжа на Мая Манолова е министър.
3.Жената на Лютфито е министър.
4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая.
5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.
Тъй ще е тя, който не иска да мисли самостоятелно, приема изявленията на изпечени лъжци и демагози като чиста монета..
Десислав ЧуколовАко бяхме играли по свирката на Бойко Борисов, точно сега мандата щеше да е в ръцете на Дпс.
Тогава не един Хасан, а десет Хасановци щеше да има в кабинета.
Тогава герб щеше да остане във властта.
Който не го разбира това, много моля да не нарича себе си патриот.
АТАКА не са гласували 'ЗА' правителството на Орешарски