Да бе не гласува "ЗА", но като гласува със "ЗА" по рано стигаше. Ако отстояваш някакви принципи какво правиш? Мишкуваш или се бориш за тях? Както ти и казах миналата седмица, това и стана сега. Болен Лидеров си подписа политическата смъртна присъда, колкото и да отричаш реалността. Той излъга огормна част от своите хора - сутринта трябваше да гласуват с НЕ, можеше някой от ББ да каже ЗА, по късно пак трябваше да се гласува с НЕ. Не можеш да си срещу ДПС и после така ги подкрепяш. Ако още не си разбрал сме в 3на коалиция, верно не толкова отявлена като преди 4 години. И сме в тоталната патова ситуация каквото и да стане 120 на 120. Само нови масови протести биха ги свалили.
Новият премиер: Няма да станем богати, но е важно да сме на прав път
@dintronix - А сега ми кажи сериозно ли вярваш, че това правителство ще донесе "благото на България". Ако не се беше регистрирал, нямаше да се състави това правителство. Какво повече има да обсъждаме.
Не смятам, че си е направил харакири, това са твърдения на гербНе, ако имаше нови избори и Сидера си беше изиграл картите правилно, подкрепата за АТАКА щеше да нарасне. Сега си направи харакири.
Не смятам, че си е направил харакири, това са твърдения на герб
Ех, само как се нахвърлихте на единствената националистическа партия в ПарламентаВолен Сидеров се превърна в национален предател днес и това не са твърдения на ГЕРБ, а на избирателите на Атака.
Волен Сидеров се превърна в национален предател днес и това не са твърдения на ГЕРБ, а на избирателите на Атака.
Ех, само как се нахвърлихте на единствената националистическа партия в Парламента
Защо да е национален предател, обясни ми го със собствени думички
И с тез много мнототочия кво успя да кажеш, ъ ... ... ...Честито на тези които подкрепиха " БОЛЕН " ...... Защото вече някои отричат, че са гласували за него ама ...Всеки с мисленето си.. Всичко в българия е мафия... ПАРИТЕ ПРАВЯТ ДОСТА НЕЩА ??? Не го ли разбрахте ?
Давай факти, недей се превръща в поредния 'лаяч', дето плюй по АТАКА само защото е модерно да се пише против националиститеТова изобщо не е националистическа партия. Нито във вида, в който си я представяш ти, нито във вида който е имал фюрера. И нищо общо с интересите на народа. Освен на думи.
Това са тарикати и лаячи, отишли там заради лични (и на партията) облаги, най-вероятно платили си "членски внос" на Волен (като предишните). Яхнали вота на идеалисти като теб.
Не съм им гледал биографиите, ама се хващам на бас, че половината са били членове и на други партии (и са открили "правата вяра"), а другата половина имат криминални досиета.
Ех, само как се нахвърлихте на единствената националистическа партия в Парламента
Защо да е национален предател, обясни ми го със собствени думички
Няма такова нещо! Недей да лъжеш. Простотиите на ГРОБ и на някои партии, които не влязоха в парламента. Симпатизантите на АТАКА ясно разбират, че това беше правилно решение в момента. Писъците, които се чуват от всякъде са от тиквоций и цв цв, защото Сидеров днес им събу гащите и го подготви за онождане. Няма и как да е иначе.
НЯМА НИТО ЕДИН СИМПАТИЗАНТ НА АТАКА, КОЙТО ДА СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ ПАРТИЯТА, НЕДЕЙТЕ ВЯРВА НА ВСИЧКО, КОЕТО ПРОЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИЦИ.
Давай факти, недей се превръща в поредния 'лаяч', дето плюй по АТАКА само защото е модерно да се пише против националистите
Еий, голЯм разбирач си, бравосБСП и ДПС успяха да изберат новото българско правителство начело с Пламен Орешарски със своите 120 депутати в парламента, след като "Атака" им даде решаващия един глас за кворум от 121 народни представители.
Достатъчно ли ясен бях?
И кво да ти кажа. То от 1945 е модерно да се плюят националистите..