Абе каква е тая глупост сега???

От: Абе каква е тая глупост сега???

Харконе аз никога не съм имал претенции да съм езиковед, но явно ти имаш и е жалко да бъркаш пазен с празен
Само малоумници не различават typing error or grammar error, но като тава въпрос за теб, трябва ли да се учудвам?

Редрум - Опитвам се да ви обясня че нещата не опират до това на кой е по тежък живота, а до това че се правят изкуствени размирици с цел да се отвлече общественото внимание от тежката икономическа ситуация до която ни докара управлението на ГЕРБ и АТАКА.
Проблемите за това доколко са изкуствени размириците и кой ни е докарал до тежката икономическа ситуация, не трябва да са обект на твоя плитък ум. Ето затова ми е гнусна политиката - защото всякакви нещастници имат мнение и все са прави.

Абе какъв ГЕРБ, какво БСП, какви 5 лв бе. Гледай видеото още 5 пъти много внимателно за да разбереш накъде отива държавата. И за това ли Волен е виновен? Или може би ГЕРБ? Или може би е предизборен ПР?
ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ГОВОРИМ ТУКА - ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА. Нищо общо с политическите партии.

Турците може да живеят също зле, но подобна дискриминация към тях няма никъде. Просто по това може да видим какво ще е отношението към нас, когато съвсем скоро нещата се обърнат. Ще видим толерантност, ама друг път....

Само е това ме крепи, да ги видя тогава тия помияри, дето носеха цветя пред джамията и говореха, че хората били нацисти....

От: От: Абе каква е тая глупост сега???

ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ГОВОРИМ ТУКА - ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА. .
Точно за това става въпрос. В случая, дори Волен да не е цвете, е необходимо да се избере по-малкото зло. И ако ще не Волен, а Хитлер да ни води, важното е, че защитава интересите ни, а те са да се противопоставим на ислямизацията, защитавайки по този начин собствените си права.

Не знам защо се заблуждавате че тук толкова много ги толерираме и ги носим на ръце едва ли не. В половин Европа за действия като оня деншните вече щеше да има няколко души с ефективни присъди. Там даже не могат на свобода да кажат на циганите че са мангали и на чернокожите че са негри.
Винаги най преебани ще са белите хетеросексуални бели мъже, това не трябва да ви учудва.

Харконе по лекичко с личните квалификации ако си толкова мъж и искаш нещо да ми кажеш чукни ми на лично среща, а не се прави на голем. И след като ти е толкова високо нивото ние какво да кажем за сайта от подписа ти.
движението цайтгайст не е политическо движение то не признава нации правителства раси
това ли ти е бистрият журналистически оргазъм

Харконе по лекичко с личните квалификации ако си толкова мъж и искаш нещо да ми кажеш чукни ми на лично среща, а не се прави на голем. И след като ти е толкова високо нивото ние какво да кажем за сайта от подписа ти.
това ли ти е бистрият журналистически оргазъм
Не. Това са преводи на статии, глупако. А с глупаци нямам намерение да се срещам.

Негри, цигани и хомосексуалисти по другите страни - това са съвсем различни филми, дето нямат нищо общо с нашия.
Единствено аналогия на нашия случай има в Косово и то свърши с отцепване.

Аз лично съм навит да им дадем кърджали и още 2-3 села по границата, само и само да се изреже раковото образувание и с това да спасим държавата. Обаче те не са прости и малко по малко ще я завземат цялата.
Реално са останали само 4-5 големи града - селата вече са почти изцяло турски.

Прави сметка щом Великобритания, Франция, Германия, сега са се притеснили за ислямизация, където при тях е в десетки пъти по-малки мащаби.... а ние тука сме нямали проблеми и сме били пример за етнически мир.... Къде бе батко...

Аз лично съм навит да им дадем кърджали и още 2-3 села по границата, само и само да се изреже раковото образувание и с това да спасим държавата.
княз Борис І : “Коня си давам, наложницата си давам, но педя от земята българска
не давам!”

Харконе като четат хората на какви идеи се прекланяш нямам притеснения кой от двамата ще определят за по голям глупак.

Агейнст във Франция също не е розаво положението

И нека всички "трезвомислещи" хора тук ме нарекат расист и не знам си още какъв, но единственото спасение остава АТАКА, както икономическата им програма, както и другите идеи.
Ако на другите избори за парламент или президент останат във властта Герб или някой от бившия тройник не искам да виждам теми, че ви бил скъп бензина и т.н. също не искам да виждам недоволни пенсионери, тях Бог си ги наказа за цялото им безверие за 65 години.

Туйст за да разведря малко обстановката ще ти кажа две неща
Единственото хубаво нещо на на икономическата програма на Атака е че никога няма да дойде ред някой да я изпълнява :)
Определено си заслужава да гласуваш за АТАКА защото след няколко години вече няма да имаш този шанс :)

Пък виж ако дойдат на власт и излязът същите лумпени ще трябва да си прехапя пръстите, заради всичко написано до тук, но при такива обстоятелства на криза, запада винаги е избирал силна ръка да дърпа конците. Примера ми, който ще дам е малко неуместен, но Германия през 39 избра Хитлер поради същата причина.

То номера с твърдата ръка е хората да припознаят ББ за човека който ще реши проблема. Това е защото нещата в икономическата сфера се изпортиха и е по удобно да играят на етническата карта.

Проблемът не е в обикновенните хора. Познавам не един турчин/мосюлманин/арабин и тн нехристияни. И те са хора като всички нас, и те се усмихват и те плачат. Ходят нормално облечени, разговарят нормално, интересуват се от темите, които и нас ни интересуват. И те застват срещу неправдата и лошотията, и те са „за“ добродетелността и състраданието. И те се радват и купонясват, смеят се на вицове, усмихват се като нас, разбират от черен хумор и се базикат. И те мразят, и те се нервират, и те пцуват. Ходят по земята точно както нас и й тежат точно толкова, колкото и ние. Проблемът не е в тях.
Проблемът е в гадовете, които извличат ползи от определената религия, като мотив за обществено разслоение и повод за различия на социално, културно-битово и дори икономическо ниво. Това е гнусен инструмент, често прилаган още в ранна възраст, единствено с идеята за постигане на определени интереси от чисто икономическа гледна точка. Насажда се злоба, ненавист и омраза. Налагат се различия за най-първични неща, правейки ги исконни, като ценностна система, житие и вяра. Всяват се страх и притеснения по отношение на незачитане на интересите, правото на свободна мисъл и начин на живот, тоест – нагнетяват се чувства у обикновенните хора, че са обект на преследване за отнемането им на нещата, които за тях са святи/мили/ценни. Естествено, единственото което се постига така е отжчуждаване, диференциране на социална основа и задължително - омраза (че искат да им отнемат ценностите) и войнственост (за да ги защитят).
Всеки човек, член на съвременният живот, социален участник във всеки един ден, жертва на модата във всичките й аспекти, би трябвало да е напълно наясно, че религията не е нищо друго, освен контрол! Контрол над морала, над етиката, контрол върху социалният живот и както вече започна да се вижда – над икононическият.
Ето ви пример: какво каза Доган - „не може да управлявате без мен“ (не може да управлявате без моите 1млн мюсюлмани). Кои са твой бе!!? Тоест той обединява всички мюсюлмани в България за постигане на целите си, като използва единствено – вярата им, но не мюсюлманската вяра, а вярата в него. Тоест случва се точно това за което стана въпрос – постигане на чисто лични и комерсиални интереси. Е тогава, след като можем да имаме толкова голяма подкрепа (изгода в случая) „в името на вярата“ защо да не се възпитават (а според мен – третират) още от малки (после един виц, че се сетих...) и дори – защо да не наорем и засеем това което искаме да поникне!?
По въпроса за Сидеров и неговите „вандализми“ из града. Няма нужда да споменавам колко дразни тоя вой на сред центъра на столицата в най-оживеното време. Абсолютно нормално е поне 80% да искат да бъде спрян, ако не защото ни дразни и шуми, то заради един елементарен ред в една съвременна (мани христианска или мюсюлманска) държава. (На мен дали ще ми дадът да си пусна едни 500вата пред цум с някоя жица? Или защо не и друг пък с Преслава например. Ако е да, то съм убеден, че поне 4-5 партии веднага могат да се организират) Тук идва сега и въпросът: Има ли значение кой ще излезе да протестира за премахването на тази аларма? Ако това не беше Сидеров, а някой друг, по-различно ли щеше да е??!! Оставям сами да си отговорите, както и за това – защо след като сме равни в една държава, спазването на реда и законите не се изпълняват поравно, и дори няма и желание за това. Ти ако една аларма (в името на задружният живот) не искаш да махнеш, какво остава за далеч, далеч по-проблематични неща. За мен лично алармата си седи нарочно, точно заради повода, за да има тези различия (по-горе), за да пречи и да се мразим. И лично аз чакам махането й като желание за първа стъпка за един съместен (а той и е задължителен) живот и социални отношения, противното – за всичко горе съм прав.
А специално за ексцесиите като повод да изкарат Волен виновен и да отговаря за насъбраното напрежение между младите и от двете страни, то ШЕ ИМА ДА ВЗИМАТ :)

Сега вица :)
Били мутренски времена. Бизнеса бил труден, защото обектите за застраховане вече привършвали.
Две мутрета си вървели лениво и се чудели как ще докарат днес надницата. Тръгнали да пресичат една железопътна линия и единят веднага му светнало, че тая ресла не била застрахована и нямално стикер. И така щасливо, до като лепяли стикета се появил и влак. Туууу-тууу-тууу..и още не разбрали какво се случва, и борчетата били отвеяни...
След време, единят който оцелял, както си почивал в къщи, с гипс и бинтирана тиква, решил да си направи един билков чай за по-бързо оздравяване. Турил чайника на котлона и зазяпал финала на кеш...баш на дуспите. По едно време го стреснал шум..същият туууу-туууу-тууу...Скочил панически и започнал да млати чайника с патериците - „Маамицата ви мръсна аз.. вас че ви тепам още до като сте малки“ :D

images

И какво да видим в учебника по математика за 1ви клас:

247669_10150189824481611_243868101610_7411136_1114540_n.jpg

Германия през 39 избра Хитлер поради същата причина.
Бъркаш годините виж тук

губим около 200-300 хил. туристи от Турция заради по-тежкия визов режим. тук

Всичкото талибан идва насам!

Попаднах тук на едно клипче, малко е от телевизия скат ама....

[video=youtube;8Fnb-mmKsmQ]http://www.youtube.com/watch?v=8Fnb-mmKsmQ[/video]

Явно даскал Мехмед е счел, че българският език и Христо Ботев са излишни от учебния материал.

249885_212742052082091_204657009557262_700020_5316531_n.jpg
Аз пък попаднах на тази снимка.

Горе