От: Автобус с израелски туристи се е взривил на летище Бургас
Малко ми е смешно, обучени.
Абе от кого са обучени да питам аз? Кога са почнали да ги обучават. Западните тайни служби особено усилено наливат кинти от 80-те години в подготовка, само с цел дисбаланс на Русия и всички от СССР, така че неква организация толкова тайна и да ражда терористи много смешно. Всичко се дирижира от горе с цел оползотворяване нечии интереси, тука си говорим за 7 убити, кво ще кажем за 11 Септември, над 3к като си свалиха може би едни от символите. Хайде недей те така с конспирация отдавна не е това което бе, трансформира се в реалност. Я малко интересен въпрос да задам защо се намеси ФБР? ФБР отговоря за хамериканците и какво се случва с тях, те са пряко отговорни като институция. Въпроса е ква работа имат тук? Мосад са ясни, но пък ФБР много интересно. Никой не отива ей така да гърми еврей, и то в толкова тежки световни моменти, ако няма интерес именно някой конфликт да стане, е ясно е кой са подстрекателите и го раздават световни жандарми - така че съм 100% сигурен ще изфабрикуват някой си имагинерен терорист, на някаква измислена фракция, дето е в пряко подчинение я на Хизбула, я на АлКайда я на някой от сорта