От: Автобус с израелски туристи се е взривил на летище Бургас
На мен ми е най-интересно как пък аджеба му намериха фалшивата шофьорска книжка на тоя човечец? Гледах снимки, ръце, крака, кървища, но фалшивият документ незнайно как е оцелял...
"Американската телевизионна мрежа Ей Би Си разпространи снимка от шофьорска книжка, за която твърди, че е документът, открит в останките на предполагаемия атентатор от Бургас. Телевизията обаче не казва как се е сдобила със снимка на свидетелството за управление."
Това като случая на 11.09, като намериха паспорт, който излетял от разбиващият се самолет( който е херметизиран, евентуално). Вероятно от експлозията паспорта е направил дупка в прозореца и е излязъл да подиша въздух и да се поразхлади малко. Та, самолет разбиващ се в сграда и те намират абсолютно здрав и чист паспорт на "член на АлКайда", която всъщност е организация - разработка на ФБР.
Малко по-надолу видях... "стига с тези конспирации", не са конспирации, истини са. Но в крайна сметка всеки избира в какво да вярва. Някои вярват в Алах, други в Христос, други в извънземни, други в квантовата физика, други в конспирации... и това е.
А относно атентата в Бургас, стигна "тероризма" и до нас (аз съм от Бургас). Според мен работата е няколко слойна. Става въпрос за война, поддържана на религиозни основания и икономически причини. Президента на Иран, Д-р Ахмадинеджад има силна антиамериканска позиция, заявява, че не се страхува от санкциите, наложени от американците, европейският съюз или която и да е друга организация или държава. Защитава държавата си и нейните интереси и не се продава на службите на Америка и желанията на финансовият елит. А кой стои зад тези "терористични" актове, можете да гледате
ТОВА видео, в него Мушараф обяснява как Пакистан е тренирал т.нар. "талибани","муджахидини" и прочие. Следва и позицията на Ахмадинеджад относно натиска върху Иран и въпроса за Осама.
Тероризма е измислена дума с изкривен смисъл, тероризма е всъщност "false-flag operations"(операции под чужд флаг - постановки) с цел създаване на напрежение и конфликти, също така и страх в обществото. А какво може да направи страха, прочетете малко материали за въздействие върху ума под стресови ситуации, промиване на мозъци и евентуално проекта, тръгнал от Хитлер "MK Ultra". Страха е силно оръжие и това е начин да ни смачкат още повече.
Другият фактор е, че според мен сега европейският съюз ще ни наложи допълнителни санкции, ще ни бръкне отново в законодателството, като наложи "антитерористични мерки", давайки тоталитарна власт на хора на високи постове. Освен това ще бъдат нужни подобрения, ще се отпускат заеми за борба с тероризма, които ще плащаме дълго.
Симеон Дянков, имащ дълъг път през "Европейският фонд за взаимопомощ"(и поробване) и Световната банка е просто една пионка, чиято цел е продажба на български облигации на световният пазар. Системата работи на пълни обороти, "прехода" досега беше една загрявка. Следвайки истинският "преход" плануван за нас. Вече имаме bTV (еквивалента на CNN и ABC за България), имаме си банкови сметки, заеми, скъпи автомобили. Моркова е поставен, остава камшика.
Та, според мен това ни очаква, приятели. Страх, терор, смърт, войни и външни финансови намеси. Като гледам революция скоро няма да има. Надеждата ми беше Иран да даде силен отпор на зионисткия режим, но като че ли и това няма да се случи. Абе в крайна сметка... "Dont worry, be happy." (Не се притеснявай, бъди щастлив.)
Поздрави.