От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /
Хах, Вискяр браво колега, това което и аз го говоря, че нещата не са такива квито всички ги мислят на повърхностно, но именно така ще гласуват - затова съм твърдо против БСП, а за ДПС твърде краен, хората забравят какво са правили вчера, да не говорим по управлението на предишните безчинства - връзват едни спомена с емоции, една две положителни емоции като спомен от преди и тогава са ходели месии по улиците и са вадили циците си и са хранили народа
Но въпреки това влизам автоматично за техните разбирания за фен на ББ
смях.
Ами сам си прави извода къде е бизнеса и кой бизнес дърпа, като около 90% от собствениците
не са със завършено висше после искаш правят интелигентния избор, а не тунелния избор базиран на емоционалното състояние.
Не съм съгласен с довода, за кокошка и аз съм гледал кокошки, колкото и странно да е в градски условия, навремето бях малък имахме къща и кокошки, е не знам колко бяха интелигентни гонеха само манджата и са кълваха едни други и после шат на патката главата бягаха без глава.
За мен има 3 типа, хора
1-вия вълци, 2-рия овчари и 3-тия овце(тунелно мислене от обора до пасището и обратно, страхливи от най-малкия шум, бягащи от всичко и най-накрая остригани, издуени и заклани от единия или убити от другия, без да знаят от де им идва)
И аз си мислих че тука са предприемачи, но като гледам всички искат са предприемачи ама д-вна хранилка - ебати и изкривения пазар дето беше преди време и сега като се променя, пак си искат старото