От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /
Е нема такава тема батенце
Колкото и да не ми се иска, немога да не се изцепя тука
Гледам и немога да повярвам какви размишления се мятат тука... Е това направо ме свали от стола
Доказаха на практика, че в българския има 4 степени на сравнение:
Крадлив, по-крадлив, най-крадлив, ГЕРБ
Незнам тия работи как си ги говорите, аз ли в друга реалност живея... наистина за момент се замислих да не би да съм малоумен като гледам всички да ги говорите тия
Май в някакви коренно различни реалности живеят различните хора
Крадлив? ГЕРБ нямат ЕДНА ЕДИНСТВЕНА кражба, дори малка, за която опозицията да може да се хване сега в предизборната кампания !!! Опозицията неможе да намери за какво да ги плюе и затова вече 6 месеца най-големия скандал в парламента е ПОЛЕТА НА БИСТРИШКИТЕ ТЕГРИ
Eдна едничка кражба няма, за която да се хванат. Имаше 3-4 дребни съмнителни истории, където евентуално можеше да се окаже кражба -
1. на Миро Циганина с компенсаторките
2. Лъчо Мозъка - дето изхвърча
3. още един за изнудване имаше наскоро
4. около Лукойл неяснотите - там имаше съмнения
И тия работи са толкова слаби на доказателства, че дори кресливите бесепари не се захапват за тях - толкова са издишали.
Тия ми разправят, че задминали и БСП по кражби ахахахахахахахаха. На БСП само заменките им са колкото кражбите на предните 2-3 правителства бе ахахахахахаха
Друго - БИЛИ НАПРАВИЛИ ХОРАТА БЕДНИ - ааааааааахахахахахахаххаа що някой мене не дойде да ме направи беден - що? Щото не чакам на социални помощи.
ГЕРБ ги били направили бедни - ГЕРБ направи така, че същите тия сега да са бедни, вместо да ровят по кофите.
ГЕРБ направи така, че безработицата да се покачи СЪС СМЕШНИТЕ 3-4% !!!! Вместо с 15-20 (както е по останалите държави).
ГЕРБ направи така, че фискалния резерв да се стопи СЪС СМЕШНИТЕ 3-4 МИЛИАРДА. За целия период на кризата!!! За справка - през 2008ма само за 3 месеца се стопи с толкова - във времена на икономически подем !!!
ГЕРБ направи така, че кредитния рейтинг на България няколко пъти да се повиши, съответно да получим смешно ниски лихви по кредитите.
ГЕРБ направи така, че всички еврофондове да бъдат РАЗМРАЗЕНИ и вдигна усвояването няколко десетки пъти - тия щели да гласуват за БСП....
Направи така, че цял свят да дава икономическата политика на България за пример. Плевнелиев ходи сега из цяла США да обяснява каква била формулата.
Ето го от оня ден в супер силно интервю за CNBC:
Flat Tax Lessons From Bulgaria
А тия щели да гласуват за БСП и ДПС, защото БИЛИ ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ
АААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХААХААА