Гангстер от къде ми извади писаниците.
gangster Благодаря за отговора. Възможно ли е да ми пратиш снимки на ммммихайлова и телефона й, ако разбира се е била тагната като една от най 'убавите, иначе няма смисъл(но да си остане между нас). 8)
Само аз имам, но не ги давам.Ще ти ги пратя ама недей да казваш на никой. И ако те пита не си ги взел от мен. :wink:
Хахаха, Томов голям си хакер бе
Хаха кви сте ми неиздържали обаче :d
Аз не мога разбера кво толкова внимание сте отделиli за кръчмето, някъв псевдо форум направил и толкова - има само 1 тема в един "виртуална кръчма" в 1 БГ форум, където има с в пъти повече постове от целия форум на онзи заблудения Така че я да не му отдавате такъв култ.
Правете нова тема за "Жените и Интернета"
Къде са жартиерите, искам да видя за какво са закачени
В Сурат Тефтера (Facebook) надникни.:wink:
Ще ни намрази май.
Томов, коментарът ти за моите жартиери нямаше нищо общо със смяната на мейла - направих го, защото сме се събрали да вършим работа, а не да се гледаме един друг и да си "чешем" езиците, външността ми няма нищо общо с дейността ми. Ако всички решат да си публикуват фотографиите няма да имам нищо против и ще се присъединя, но при условие, че всеки се скатава и не се показва публично, не виждам защо аз да го правя