От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували
не съм казал, че той ги подкрепя
онзи ден ме насмете, че съм бил подкрепял Герб (а не могло защото преди съм бил против тях :shock
незнам как разбра, че ги подрeпям..дори няколко пъти казах, че няма да гласувам за тях - това, че не ги плюя не значи, че им симпатизирам...
виж какво ми пише преди няколко дни
аз поне не съм бил болестно вманиачен в някои както той в серГЕЯ
сега пък за Кунева агитира...преди пишеше протв нея - сега пък получил сведения, че се бил заблуждавал за нейната особа..моля ти се
от къде тия сведения?
от същото мястото от където получаваше за съргей
източниците не вярвам да си ги е променил..по-скоро нещо друг - резби, брегове и т.н.
Не съм адвокат на Алън - това че не понася ГРОБ е съвсем нормално състояние за всеки с над средно интелигентно равнище - А ти как точно установи че сега ги подкрепя?
не съм казал, че той ги подкрепя
онзи ден ме насмете, че съм бил подкрепял Герб (а не могло защото преди съм бил против тях :shock
незнам как разбра, че ги подрeпям..дори няколко пъти казах, че няма да гласувам за тях - това, че не ги плюя не значи, че им симпатизирам...
виж какво ми пише преди няколко дни
Норте - ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА такава, преди да му дадеш зелено, видя ли какъв спам е излял в другите теми, преди на такива не им ли даваше червено задето спамят по темите, пък тук зелено си му дал. ЕЙ ЕЙ ГОЛЯМА ЛОПАТА СИ, ДО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ НАРЕЖДАШЕ ЗА БОЙКО, аз ще го запомня това да знаеш и след 10 години ще го помня как се отметна и извърна, ще ходиш при Кулезич дето я уволниха даже от тв7.
аз поне не съм бил болестно вманиачен в някои както той в серГЕЯ
сега пък за Кунева агитира...преди пишеше протв нея - сега пък получил сведения, че се бил заблуждавал за нейната особа..моля ти се
от къде тия сведения?
от същото мястото от където получаваше за съргей
източниците не вярвам да си ги е променил..по-скоро нещо друг - резби, брегове и т.н.