bobbydigital
Active Member
От: Ако имате 25 бона какво ще направите
Тук си в голяма грешка, инвестицията е 1 в движимо имущество, винаги можеш да го продадеш ако закъсаш, докато сайта за обяви не можеш да му вземеш да кажем и 10 бона ако удариш гредата и второ инвестиция в спомени. А разликата с кола за 15 бона е небето до земята, като почнем от екстрите и завършим до комфорта и сигурността.
Нямам представа на колко години си, но един ден ще установиш че живата е кратък и парите трябва да се харчат за кеф, не може непрекъснато да се реинвестират.
CLS-a ките малко скъпо идват и не виждам 4х4 а това си е важно за БГ: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431272726372878&slink=aocmer
Нова кола никога няма да си купя, поради ред причини.
Абсолютно сериозно. В първия пост пише при спестени или на кредит 25к бихме ли си купили кола за 23к .... която видиш ли била - инвестиция! Пълна безмислица. Каква инвестиция е точно това? И как тази "инвестиция" се различава от кола за 5-10-15к ? Колата е средство, не цел, или поне не е цел която да си заслужава реализирацията с дълг.
Тук си в голяма грешка, инвестицията е 1 в движимо имущество, винаги можеш да го продадеш ако закъсаш, докато сайта за обяви не можеш да му вземеш да кажем и 10 бона ако удариш гредата и второ инвестиция в спомени. А разликата с кола за 15 бона е небето до земята, като почнем от екстрите и завършим до комфорта и сигурността.
Нямам представа на колко години си, но един ден ще установиш че живата е кратък и парите трябва да се харчат за кеф, не може непрекъснато да се реинвестират.
Да, и един приятел се наигра добре с една А5, аз за сега нямам грижи дано и така да си остане, за мен това си е пресметнат риск.Дано да нямаш проблем, аз с ауди само проблеми имах и като чуя ауди и подскачам от ужас
Ако трябва да си купя кола за тия пари, ще си взема мерцедес. За 25 има от старите CLS-и, нищо общо с тоя кошер аудито.
Но и аз мисля, че кола е най-голямата набутвация. Освен ако не е някоя малка и нова количка, бих си взел един купър 2008-2009 JCW или S-ka, нема такъв фън
CLS-a ките малко скъпо идват и не виждам 4х4 а това си е важно за БГ: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431272726372878&slink=aocmer
Нова кола никога няма да си купя, поради ред причини.