.................................Joomla! 3.1.5 Stable
3.1.5 е стабилна, но ти препоръчвам 2.5, за да можеш директно да ъпгрейднеш към 3.5, когато излезе.
Uphero нали нямаше да ползваш Джумла бре
Използвай версии, които са 2.5 или 3.5 нагоре. Отстранени са големи бъгове и са стабилни версии. Всички ползват масово в момента за сайтовете си 2.5-та версия.
Най-масово използваната е 1.5.26 , не го подвеждай, че и без това не знае къде се намира.
Така е за сега съм се отказал,то 1000 версии. Едната за тестове била,другата стабилна а се ползвала съвсем друга ?!?
Аз ако исках да чета постове от знайни и незнайни уеб мастъри ич нямаше да те потя да пишеш в темата ми.Всичко това го пише в сайта на Joomla , в wikipedia, в официалната Joomla документация, в сайта на джумла България има хубава инфографика, в сигурно няколко хиляди блог постове в разни сайтове, но няма кой да чете...
Най-масово използваната е 1.5.26 , не го подвеждай, че и без това не знае къде се намира.
Не, няма проблем да ги правиш на 3.1., но когато излезе 3.5 трябва да ъпнеш първо до 3.2 и после до 3.2, отделно ъопдейтите. Ако нямаш знания, трябва да наемеш някого да ти ги вдигне.