.................................Joomla! 3.1.5 Stable
3.1.5 е стабилна, но ти препоръчвам 2.5, за да можеш директно да ъпгрейднеш към 3.5, когато излезе.
Uphero нали нямаше да ползваш Джумла бре![]()
Използвай версии, които са 2.5 или 3.5 нагоре. Отстранени са големи бъгове и са стабилни версии. Всички ползват масово в момента за сайтовете си 2.5-та версия.
Най-масово използваната е 1.5.26 , не го подвеждай, че и без това не знае къде се намира.
Така еза сега съм се отказал,то 1000 версии. Едната за тестове била,другата стабилна а се ползвала съвсем друга ?!?
Аз ако исках да чета постове от знайни и незнайни уеб мастъри ич нямаше да те потя да пишеш в темата ми.Всичко това го пише в сайта на Joomla , в wikipedia, в официалната Joomla документация, в сайта на джумла България има хубава инфографика, в сигурно няколко хиляди блог постове в разни сайтове, но няма кой да чете...![]()
Най-масово използваната е 1.5.26 , не го подвеждай, че и без това не знае къде се намира.
Не, няма проблем да ги правиш на 3.1., но когато излезе 3.5 трябва да ъпнеш първо до 3.2 и после до 3.2, отделно ъопдейтите. Ако нямаш знания, трябва да наемеш някого да ти ги вдигне.