coolice
Owner
Това е лекия вариант. Защото мърлячи, мърлячи, а ние си имаме хора, които са си взели апартамент и са го за**али. Днес лудница, защото тъпунгерите са затворили крановете, ама майсторите им счупени май някаква тръба ли нещо такова и сега щели да дойдат от село да видят. Така, че всякакви го има. За това се чудя има ли някакво по-малко зло? Но явно няма. Всеки си има проблемни съседи и това е. Аз нямам хора, които да режат дърва всяка есен, но имам един подрастващ урод-студент, който сутрин рано почва с Азис. Това недокърмено недоносче е толкова големо, че и жените дето ги мъкне в кревата на мама и тати са такива - едрогръд и г*з добитък. Лошото е, че няма перспективи да напусне майчиния дом, защото е доста голям люзър. Аз лично яко бях работодател щях да го наем да плаши мухите.
За това бих преживял няколко дни резачки или ремонт (нали, не постоянно), но цял живот наблюдаването на подрастваш изрод си е тегаво, баце.
Този го знам нали ти бях на гости, значи лошо няма че си пуска азис лошото е че пееше с цяло гърло с песента е това вече притеснително би трябвало да е притеснитело и за родителите му ....за да сме честни всякакви чалги пя и беше следобеда така че не мисля че е под алкохолно въздействие... само незнам дали пее женските гласове...